Onze yoga en pilateslessen in Lelystad

KernGezond helpt jou in beweging te komen en te blijven met een gezond en actief leven vol beweging

devider

Yoga en pilates bij KernGezond Lelystad

Wat kan yoga en pilates voor jou betekenen?

devider

Breng lichaam en geest in balans. Een diep ontspannende yoga is gericht op het tot rust brengen van lichaam en geest. Dit heeft een positief effect op je nachtrust, spijsvertering en je weerstand. In deze rustige les kom je helemaal tot jezelf. Pilates betekent dat je zeer bewust beweegt. De focus ligt op je concentratie, controle, coördinatie, precisie en een diepe ademhaling. In de lessen werken we samen toe naar een juiste lichaamshouding, zodat je de pilatesoefeningen zo zorgvuldig mogelijk leert uitvoeren. En er het meeste effect van zal hebben.

Reviews

Wat zeggen
onze klanten

devider

Kim uit Lelystad

Marieke en Juliam zijn echt toppers, ze weten elke keer weer het beste uit mezelf te halen. De lessen zijn erg prettig en ik voel me steeds energieker.

devider

Yoga en pilates bij KernGezond

Wij hechten er veel waarde aan om jou in beweging te houden

devider

Wat kan yoga en pilates voor jou betekenen?

Samen in beweging

KernGezond helpt jou in beweging te komen en te blijven met energieke en ontspannende beweegprogramma’s. Onze professionele en ervaren yogadocenten zorgen ervoor dat je de juiste technieken en poses onder de knie krijgt, zodat je de voordelen van deze dynamische en uitdagende yogastijlen volledig kunt benutten. Maar wat zijn nu de verschillen? We leggen het je graag uit:

  • yoga; een ontspannen yogales waarbij spieren worden versterkt en de lichaamshouding verbetert. Er wordt aandacht besteed aan je balans, kracht en flexibiliteit.
  • pilates; een krachtige pilatesles is gericht op het versterken van de kernspieren, het verbeteren van de flexibiliteit en het bevorderen van de lichaamshouding en lichaamscontrole.
  • yin-yoga; een rustige en meditatieve yogastijl waarbij poses langere tijd worden vastgehouden om dieper te kunnen ontspannen en stretchen, waardoor de flexibiliteit en mobiliteit toenemen. 
  • pila-yoga; een yogavorm die de principes en technieken van pilates combineert met traditionele yogahoudingen om kracht, stabiliteit, flexibiliteit en lichaamsbewustzijn te bevorderen.
  • vinyasa-yoga; een dynamische yogastijl waarbij de bewegingen vloeiend en synchroon zijn met de ademhaling, waardoor een soepele overgang ontstaat tussen houdingen.
  • poweryoga; een energieke en intensieve yogastijl, waarbij in elke houding het streven is naar het creëren van de perfecte balans tussen ademhaling, kracht en flexibiliteit.

Alle lessen zijn onderdeel van ons KernGezond FITNESS & YOGA/PILATES lidmaatschap (v.a. €40,95). Ben je benieuwd en wil je kennismaken met ons? Vraag dan alvast een gratis proefles aan!

deviderVraag een gratis proefles aan