KernGezond - samen in beweging

Fitness vanaf €17,95

KernGezond heeft een grote en open fitnessruimte met meer dan 70 cardio- en krachttoestellen waar jij in een gemoedelijke en persoonlijke sfeer alle spieren kunt trainen.

  • onbeperkt fitnessen voor €17,95 per maand
  • maandelijks opzegbaar
  • fitnessen op een toplocatie in Lelystad (in de Koploper)
  • gemoedelijke en persoonlijke sfeer
  • combinatiedeals met squash/zwemmen mogelijk
  • een sportpas voor het hele gezin*
  • voordelig jaarlidmaatschap €179,40 (12 x €14,95, alleen geldig bij afname in de maand november/december ’22)
  • geen inschrijfgeld
  • onbeperkt gebruik KernGezond App met trainingsschema’s (voor thuis en in de sportschool)

KernGezond heeft een grote open fitnessruimte met diverse krachtapparaten waar jij al jouw spierengroepen kunt trainen. Ook kun je bij ons aan jouw conditie werken met de vele cardiotoestellen zoals: loopbanden, crosstrainers, roeiapparaten, fietsen en ligfietsen. KernGezond brengt jou in beweging om samen het beste uit jezelf te halen binnen de fitness. Mogelijkheid om een Start-up sessie of personal training te boeken.

*Gezinsleden sporten na elkaar. Om tegelijkertijd onbeperkt te fitnessen, koop je twee lidmaatschappen voor het tarief van €35,90 (maandelijks opzegbaar). Onze minimumleeftijd is 12 jaar. Jongeren tussen de 12 en 16 jaar dienen altijd onder begeleiding en verantwoordelijkheid van een meetrainend lid van 16 of jaar of ouder te sporten.

Onze fitnesslidmaatschappen

Onbeperkt fitness – maandlidmaatschap €17,95
Onbeperkt fitness – jaarlidmaatschap per jaar (alleen geldig bij afname in de maand november/december ’22) €179,40

Onze combinatielidmaatschappen

Onbeperkt fitnessen en squashen 30 minuten – maandlidmaatschap €27,95
Onbeperkt fitnessen en squashen 45 minuten – maandlidmaatschap €32,95
Onbeperkt fitness en zwemmen* – maandlidmaatschap €39,95
*Het zwemmen bestaat uit onbeperkt banenzwemmen, aquasporten en recreatief zwemmen. Het lidmaatschap ‘fitness en zwemmen’ is persoonsgebonden en is niet overdraagbaar aan een gezinslid.

Kosten sportpas eenmalig €2,50. Inschrijven kan door te bellen naar 0320 285 385 of mail naar info@kerngezondfitness.nl.

Ben je nieuw en start je net met je fitnesstraining en weet je nog niet hoe alle krachttoestellen werken, boek dan een Start-up sessie (€25,00) met een van onze fitnessbegeleiders. Of kies voor een KernGezond personal trainer (€45,00 per sessie, bij afname van meerdere sessies in 1 keer).

Openingstijden

Je bent van harte welkom op maandag t/m vrijdag van 07.00-22.30 uur. Op zaterdag van 09.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur. Reserveer een plek via onze KernGezond app om er zeker van te zijn dat je weer lekker kunt sporten op onze locatie.


Fysiotherapeut in de buurt

Mocht je te maken hebben met eerdere blessures waardoor je onzeker bent om te sporten, of heb je andere lichamelijke klachten? KernGezond beschikt over een groot team van fysiotherapeuten die weten hoe zij hun kennis kunnen inzetten om jou pijnvrij, beter of meer te laten bewegen.