Huisregels

Als je een afspraak wilt afzeggen dient je dit minimaal 24 uur van tevoren te doen. Op maandag geldt dat dit voor 09.00 ’s ochtends gedaan moet worden. Wanneer je te laat afbelt of niet op de afspraak verschijnt, ontvang je van ons een rekening voor de gereserveerde tijd.

In verband met declaraties naar de zorgverzekering, kun je per dag maar één afspraak hebben binnen KernGezond. Hou hier rekening mee wanneer je bij meerdere disciplines onder behandeling bent.

Cliënten en fysiotherapeuten dienen zich volgens de algemeen geldende normen en waarden te gedragen. De praktijkhouders behouden zich het recht voor om personen, die aanstootgevend gedrag ventileren, te verwijderen uit het pand.

Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigendommen. In de kleedkamers zijn kluisjes om jouw waardevolle spullen in op te bergen. KernGezond kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoekraken hiervan.

De praktijk is niet verantwoordelijk voor diefstal van eigendommen in het pand of op buitenterrein (auto, fiets).

Als je tijdens het wachten lectuur leest wil je dit dan terugleggen als je de wachtruimte verlaat.

In geval van calamiteiten dien je de aanwijzingen van het personeel of de hiertoe bevoegde instantie (brandweer, politie) op te volgen.

Cliënten dienen tijdens de trainingen binnen, schone sportschoenen te dragen.

Cliënten dienen, in de trainingszaal en in de behandelruimtes, een handdoek mee te nemen i.v.m. de hygiëne.

De praktijk aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel van cliënten, welke zich niet aan de instructies van de fysiotherapeuten hebben gehouden.

onze medewerkers

Kunnen wij je
ergens mee helpen

devider

Met ons deskundig team van ruim dertig fysiotherapeuten, manueel therapeuten, sportfysiotherapeuten, bekkentherapeuten, kinderfysiotherapeut en oefentherapeuten zijn wij dagelijks gemotiveerd op onze locaties in Lelystad, Mijdrecht en Zeist om mensen weer krachtig op hun benen te laten staan.

deviderBekijk hier alle medewerkers

Mariska Doffer

Vestigingsmanager KernGezond Lelystad / fysiotherapeut / (kinder)manueel therapeut / MSc bekkenfysiotherapeut

Rutger Gerritsen

Fysiotherapeut / MSc manueel therapeut / Echografie

Britt Nederstigt

Fysiotherapeut / trainer/ kinderfysiotherapeut i.o.

Juliam van de Veer

Vestigingsmanager KernGezond Sport / Personal Trainer/ Functioneel Houding Specialist / Pilates docent

CONTACT

Wil je een
afspraak maken?

devider
Kerngezond Contact