KERNGEZOND OPEN JEUGD TOERNOOI 2017

14 augustus tot en met 20 augustus 2017

INSCHRIJVEN

KernGezond Open Jeugd Toernooi 2017 in Mijdrecht

Voor de 4e keer op rij is KernGezond de trotse hoofdsponsor van dit geweldige Jeugd Tennistoernooi. Het toernooi wordt georganiseerd door de jeugd van tennisvereniging TVM in Mijdrecht. Elk jaar heeft het toernooi weer een verrassend thema. Dit jaar zal dat zijn.... dat zeggen we lekker niet! Wat we wel kunnen zeggen is dat dit het leukste toernooi van de Ronde Venen en wijde omgeving is. Schrijf je dus snel in en we zien je in augustus op de tennisbanen van TVM!

 

  inschrijven

Waarom naar de Fysio?

Je kunt bij de fysiotherapeut terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om ergere klachten te voorkomen. De fysiotherapeuten bij KernGezond Lelystad adviseren, behandelen en begeleiden, zodat je weer zo goed mogelijk je dagelijkse leven kunt voortzetten.

 

Bovendien vertelt de therapeut hoe je door verantwoord bewegen verdere problemen kunt voorkomen.

 

Lees meer Maak een afspraak

Waarom KernGezond?

De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Binnen 6 weken heeft KernGezond mij helemaal genezen van de rugpijn"

C. Constandse, client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan constant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten.

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x