KernGezond - samen in beweging

ACTIE: Kom kennismaken en sport gratis*

We weten dat het soms lastig kan zijn om de eerste stap te zetten. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om een gratis dagpas of proefles aan te vragen. Of je nu geïnteresseerd bent in fitness, sqaush of in yoga en pilates. Met onze gratis sportpas of een yoga/pilatesles kun je op een laagdrempelige manier ervaren wat wij te bieden hebben. Vraag bij ons een gratis sportpas of een yoga/pilatesles aan. Zo komen wij samen in beweging.

 

Fitness, squash en onze yoga- en pilateslessen worden gegeven in een gezellige en ondersteunende omgeving, waar je kunt rekenen op professionele begeleiding. Samen met gelijkgestemde mensen kun je werken aan je kracht, conditie, lichaam en geest. Met meer dan 70 cardio- en krachttoestellen, 4 squashbanen en een aparte yoga- en pilateszaal. Onze missie is simpel: Samen in beweging. En we willen jou graag uitnodigen om deel uit te maken van deze beweging. We geloven namelijk in de kracht van samen bewegen, waarbij we elkaar motiveren en inspireren om het beste uit onszelf te halen.

Dus, waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en vraag die gratis sportpas of een yoga/pilatesles aan bij KernGezond Lelystad (in de Koploper). Laten we samen in beweging komen en werken aan een gezonder en fitter leven.

Aanbieding

Na het invullen en verzenden van onderstaand formulier, kan je bij de KernGezond balie een sportpas ophalen, die je kunt gebruiken. Op de sportpas komt een houdbaarheidsdatum te staan.