Leren ontspannen | Zeist

Hoe leer je jezelf goed te ontspannen
Meld u nu aan

KernGezond Zeist start met een cursus in ontspannen. In een cursus van 6 lessen worden diverse vormen van ontspannen aangeboden en geoefend onder leiding van een psychosomatisch fysiotherapeut. De cursus heet LEREN ontspannen. Ook je denken wordt aan het werk gezet. Om lichamelijke spanning te kunnen loslaten moet je lichaam op de juiste manier aangestuurd worden door je geest, je gedachten. Hoe je dat doet is nog niet zo eenvoudig. En hoe breng je het geleerde in de praktijk? Onderwerpen waarover we van gedachten wisselen en waarover je de nieuwste inzichten krijgt aangereikt. Met als doel overtollige ballast overboord zetten en blijvend meer rust in je leven te creëren.

Voor wie?

Het is voor iedereen die in het dagelijks leven te veel spanning ervaart, door werk, door gepieker of in interactie met anderen. Voor iedereen die meer energie zou willen hebben. Voor iedereen die meer in balans zou willen zijn. Voor iedereen die wat meer rust in zijn of haar leven zou willen.

Wat is het?

Er worden oefeningen gedaan volgens verschillende ontspanningsmethodes. Dat zijn lichamelijke oefeningen en oefeningen die de geest scherpen. De oefeningen worden in zit of in lig op een oefenmat uitgevoerd. Het zijn lessen in een groep van maximaal 6 deelnemers.

Waar & Wanneer?

De cursus wordt gegeven in de oefenzaal van KernGezond, Laantje zonder Eind 3 Zeist. Dat zal gebeuren op donderdagavonden van 18.00 tot 19.30 uur. De eerste cursus Leren Ontspannen start op 21 september 2017.

Wat zijn de kosten

De kosten van Leren Ontspannen zijn € 16,00 per avond. U geeft zich op voor 6 avonden.

 

Meer informatie of opegeven?

Klik op de button bovenaan deze pagina of stuur een mailtje naar zeist@kerngezond.eu

 

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x