Corona update nav persconferentie 18 december

Corona omikronvariant zorgt voor harde lockdown. Uit de extra persconferentie van zaterdag 18 december is helaas gebleken dat er nog strengere maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Gelukkig zien we wel dat de eerder genomen maatregelen een positief effect hebben op het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames. Maar nog niet voldoende om ook de omikronvariant aan te pakken. Dat heeft tot gevolg dat de overheid een volledige lockdown heeft afgekondigd tot en met 14 januari 2022.

deviderTerug naar overzicht

beeldscherm-KGwebsite

Binnen KernGezond staat gezondheid natuurlijk centraal en daarom zullen ook wij hier gehoor aan geven. Dit houdt in dat wij zorg, zoals fysiotherapie, mogen blijven aanbieden. Voor ons betekent dit verder dat alle leden met een sportabonnement vanaf zondag 19 december niet meer kunnen komen sporten.

Maatregelen KernGezond Sport

Om de gezondheid van onze leden en medewerkers in bescherming te nemen zal KernGezond Sport in zijn geheel sluiten tot in ieder geval 14 januari 2022. Er zal jammer genoeg geen gebruik meer gemaakt kunnen worden van de squash- en fitnessfaciliteiten.

Er wordt gekeken naar andere mogelijkheden. We blijven onze website en social kanalen (Facebook, Instagram) daarvoor updaten wanneer dat nodig is.

Maatregelen KernGezond Fysiotherapie

Alle eerder genomen maatregelen blijven van kracht. Daar komen de volgende maatregelen bij:

  • Alle groepslessen (ZwangerFit, MamaFit, BevalFit, Mama en BabyFit, Aquagym en Slim Club Kids) worden tot 14 januari 2022 geannuleerd.
  • Alle FysioFitness-abonnementen (zowel groepstraining als vrij-trainen en de Challenge) kunnen tot in ieder geval 14 januari geen doorgang vinden.
  • Alle 1-op-1-behandelingen en hydrotherapie gaan door, met inachtneming van eerdergenoemde maatregelen.

Mochten er aankomende periode wijzigingen zijn, dan informeren we jullie hier tijdig over.

Bij KernGezond helpen we je graag om in beweging te komen en in beweging te blijven, dat kan nog steeds door buiten te gaan wandelen en onze online bewegingslessen te volgen. Hou hiervoor onze social kanalen (Facebook, Instagram) in de gaten.

Sportieve groet,

Team KernGezond