Corona update

Tijdens de persconferentie van 2 november zijn er door het kabinet aangescherpte coronamaatregelen bekendgemaakt. Deze regels gaan vanaf 6 november in en gelden voor personen vanaf 18 jaar.

deviderTerug naar overzicht

In beweging blijven

We mogen onze fysiotherapeutische behandelingen blijven voortzetten. Daar zijn we erg blij mee, want in beweging blijven is belangrijk. Bewegen draagt bovendien bij aan een sterk afweersysteem, je fitheid en je algehele gezondheid.

Toch ontkomen ook wij er niet aan om voordat je bij ons komt sporten je coronatoegangsbewijs te controleren. Per locatie ziet dit er als volgt uit:

Lelystad

Zelfstandig trainen
Train je zelfstandig (fitness/squash) bij ons dan mag jij je melden bij de balie van KernGezond, daar word je QR-code gescand. Wanneer er niemand bij de balie aanwezig is, zal dit gebeuren door een collega die op dat moment in de zaal aanwezig is.

Groepen/ZwangerFit
Train je in een groep, dan mag je doorlopen naar de 2e wachtkamer (achter in de zaal). De therapeut waar je training van krijgt, controleert de QR-code in de wachtkamer. Daarna kan er gesport worden.

ZwangerFit Outdoor
Geen check noodzakelijk.

Sporten in het water
Sport je in het water, dan kan je de QR-code laten scannen bij de baliemedewerker van het zwembad.

Mijdrecht

Iedereen die komt sporten (fysio en abonnement) loopt op het afgesproken tijdstip naar de oefenzaal. Voordat er gestart wordt zal de QR-code gecontroleerd worden door de therapeut in de zaal.

ZwangerFit
Doe je mee met de ZwangerFit groepslessen, dan wacht je aan de tafel bij binnenkomst. De therapeut die de groep lesgeeft, controleert aan de tafel de QR-code.

ZwangerFit Outdoor
Geen check noodzakelijk.

Zeist

Train je in een groep, dan zal bij binnenkomst de QR-code gecontroleerd worden.

Overige informatie

Daarnaast blijven de basis hygiënische maatregelen, zoals jullie dat van ons gewend zijn. Het gaat hierbij om:

  • 1,5 meter is een veilige afstand
  • schud geen handen
  • was vaak en goed je handen
  • eigen handdoek meenemen
  • apparaten schoonmaken na gebruik
  • bij binnenkomst een mondkapje op

Het coronatoegangsbewijs houdt in dat je kunt laten zien dat je hersteld, gevaccineerd of in het bezit bent van een recente negatieve coronatest. Testen kan via www.testenvoortoegang.nl, dan heb je binnen 15 minuten de uitslag van deze test.

Heb je geen smartphone of kun je geen coronatoegangsbewijs printen? Dan kun je ook telefonisch een papieren coronatoegangsbewijs met QR-code aanvragen. Dat kan via telefoonnummer 0800-1351 of uitprinten via coranacheck.nl/printen (hiervoor is een DigiD nodig).

KernGezond staat ervoor om iedereen te helpen in beweging te komen en in beweging te blijven, ook nu!

Sportieve groet,

team KernGezond