Fysiotherapeut Kim loopt marathon voor stichting KiKa

Onze sportieve fysiotherapeut en collega Kim Kuiper gaat voor stichting KiKa een marathon lopen volgend jaar! Kika werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker waarbij het doel is om de genezingskans te vergroten. Een marathon lopen is al een indrukwekkende prestatie. Kim heeft een bijzondere motivatie om haar prestatie te koppelen aan een goed doel en vertelt:

deviderTerug naar overzicht

“Ik heb in 2017 voor het eerst een marathon gelopen, ik vond dit supergaaf om te doen. Er komt een lange en goede voorbereiding bij kijken, waarbij je echt 4-6 maanden van tevoren bezig bent met die marathon die je nog moet gaan rennen. In mijn werk als fysiotherapeut kom ik regelmatig in aanmerking met mensen met kanker, revalidatie na chemo of revalidatie na operatie, en hoe erg dit impact heeft op iemands leven. En dit zijn dan alleen nog de ouderen. Er zijn zoveel kinderen op de wereld die te maken krijgen met deze verschrikkelijke ziekte. Dat raakt me keer op keer. Dus besloot ik dat ik daar eigenlijk iets voor wil doen. Hoe mooi is het als ik voor mij een sportieve uitdaging kan combineren met zo’n hartstikke mooi en goed doel!”

Help jij Kim en KiKa?

Jij kan ook helpen door een donatie te doen via de website van KiKa. Je kan ook Kim en KiKa samen steunen met de Run for KiKa Marathon support door een donatie van €10,00 te doen en hiervoor ontvangen je dan een overheerlijke kerststol. Als je voor donderdag 2 december bestelt dan kan je vanaf vrijdag 10 december deze heerlijke kerststol ophalen op de KernGezond locaties in Lelystad, Zeist en Mijdrecht. Woon je in Lelystad, dan kan de kerststol bij je bezorgd worden.

De collega’s van KernGezond hebben al verschillende donaties gedaan. Help jij Kim verder om haar doel te bereiken?

Dubbel genieten; een kerststol voor jou en een mooie donatie aan KiKa, bestel jouw heerlijke stol via deze link!

Met KernGezond zijn we zo samen in beweging!