Ons verhaal

Samen in beweging

In een wereld die constant in beweging is, vergeten wij soms om zelf goed te bewegen. We raken geblesseerd, misschien zelfs gedemotiveerd óf zijn het plezier kwijt. Iedereen verdient het om lekker in zijn vel zitten. Ook jij! En daarom helpen wij je weer in beweging te komen. Bij een van onze fysiopraktijken, of bij één van onze verschillende sportlocaties. Altijd samen. Want dát is onze missie: Samen in beweging.

Zodat jij het maximale uit jezelf haalt
Klein, groot, jong en oud. Een goede gezondheid moet voor iedereen bereikbaar zijn. En gezond worden doen wij samen. Onthoud: je staat er niet alleen voor. Wij helpen jou om je doelen te bereiken, en gaan zelfs een stapje verder. Zodat jij niet alleen fysiek, maar ook mentaal fit wordt. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging.

Bij KernGezond bewegen wij samen. Met een betrokken en enthousiast team van deskundige specialisten, gaan wij met je aan de slag. Individueel óf in groepsvorm. Wij motiveren je, inspireren je, en wij geven jou dat extra zetje om het maximale uit jezelf te halen.

Onze visie
Wij vinden het belangrijk dat jij de juiste weg volgt naar meer bewegen en lekker in je vel zitten. Maar bovenal: dat je dit kunt doen binnen een veilige én vertrouwde omgeving waar aandacht voor je is. Vanuit deze visie hebben wij gebouwd aan wat vandaag KernGezond is. Een inspirerende omgeving, die jou alle tools biedt om je doelen te behalen.

onze KernGezond medewerkers

Helpen je in beweging te
komen en te blijven

devider

Met ons deskundig team van ruim dertig fysiotherapeuten, manueel therapeuten, sportfysiotherapeuten, bekkentherapeuten en oefentherapeuten zijn wij dagelijks gemotiveerd op onze locaties in Lelystad, Mijdrecht en Zeist om mensen weer krachtig op hun benen te laten staan.

deviderBekijk hier alle medewerkers

Jeroen Morssink

Directeur / fysiotherapeut / MSc manueel therapeut / aangesloten bij ParkinsonNet / Peer Review Coach Keurmerk Fysiotherapie

Mariska Doffer

Vestigingsmanager KernGezond Lelystad / fysiotherapeut / (kinder)manueel therapeut / MSc bekkenfysiotherapeut

Marc Zeeman

Fysiotherapeut / McKenzie therapeut / Dry Needling / orthopedische knierevalidatie / acupuncturist / Crafta Basis

Iris Barten

Fysiotherapeut / MSc sportfysiotherapeut/ Physis specialist / schouderspecialist aangesloten bij Schoudernetwerk Flevoland