Onze fysiotherapeuten helpen je graag

Het KernGezond team

Met ons deskundige team van fysiotherapeuten, manueel therapeuten, sportfysio’s en bekkentherapeuten staan wij dagelijks klaar om mensen zoals jij weer krachtig op hun benen te laten staan. Dat doen wij door middel van preventie en behandeling van bestaande klachten. Dit binnen een veilige én gezellige omgeving waar aandacht voor je is. Altijd met passie, kennis en vooral plezier. Vanuit deze visie hebben wij gebouwd aan wat vandaag KernGezond is; een inspirerende omgeving, waar samen doen centraal staat. Want samen zijn we meer, en kúnnen we meer. Beweeg jij met ons mee?

Ons KernGezond team

Helpt je om weer in beweging te komen

devider
Alle
Lelystad
Mijdrecht
Zeist

Jeroen Morssink

BIG: 49058615904

Directeur / fysiotherapeut / MSc manueel therapeut / aangesloten bij ParkinsonNet / Peer Review Coach Keurmerk Fysiotherapie

Fascinerend, boeiend, altijd anders en met humor. Zomaar een paar kreten die ik aan mijn vak als manueel therapeut en praktijkeigenaar kan toekennen. Tijdens mijn studie kwam ik in aanraking met Parkinsonpatiënten. Ook na mijn studie bleef deze groep mij interesseren. Er is zo veel diversiteit binnen het ziektebeeld dat Parkinson met zich meebrengt, dat geen enkel persoon dezelfde behandeling heeft. Op die manier is het elke keer weer een puzzel om de juiste en vooral beste fysiotherapeutische zorg te verlenen. De persoonlijke en op maat aandacht voor patiënten, daar haal ik veel voldoening uit.

Daarnaast heb ik een vriendin en twee kinderen die mij veel energie geven. De energie kan ik niet alleen kwijt in de praktijk, maar ook met hardlopen, fietsen en het spelen van golf. Bij KernGezond komen we letterlijk en figuurlijk samen in beweging!

Chris Bruijn

BIG: 99911635404

Directeur / fysiotherapeut / leiderschapstrainer / Echografie / Dry Needling / schouderrevalidatie / schouderspecialist aangesloten bij Schoudernetwerk Flevoland

Mensen helpen bij herstel van blessures of een bijdrage leveren aan het realiseren van hun doelstellingen dat is wat ons vak fysiotherapie zo mooi maakt. Vooral het schoudergewricht vind ik daarbij een fascinerend gewricht. Naast rugpijn is schouderpijn een veelvoorkomende klacht. Doordat het niet alleen bestaat uit een een kop en een kom maakt het een complexe puzzel om uit te zoeken waar de pijn vandaan komt en hoe we dit samen kunnen oplossen.

Daarnaast ben ik getrouwd en heb drie kinderen, die net zo veel energie hebben als ik. Je vindt ons dan ook elke week wel een aantal keer in het zwembad voor waterpolo.

Kitty Veen-Roeken

BIG: 79034839704

Fysiotherapeut / oedeemtherapeut / ZwangerFit® docent

Sinds 1990 ben ik als fysiotherapeut werkzaam bij KernGezond. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met lichamelijke klachten bij zwangere vrouwen. Mede doordat ik zelf moeder ben merkte ik dat ik graag wilde helpen. Door lichamelijke beperkingen kan je wereld erg klein worden. Hoe mooi is het dan dat je samen zoekt naar mogelijkheden om beter/met minder klachten te kunnen functioneren. Misschien kom je daardoor ook beter in je vel te zitten of lukt het om beter om te gaan met je klachten. Dat kan zowel fysiek als mentaal zijn.

Door de specialisaties binnen de fysiotherapie en het samen met de patiënt zoeken naar een passend behandeltraject is mijn werk in de afgelopen jaren nog leuker en boeiender geworden. Het mooie van werken bij KernGezond is dat we eenvoudig kunnen overleggen met andere collega’s. Daar hebben de patiënten ook profijt van, omdat ze niet voor een specifieke klacht naar een andere fysiotherapeut hoeven. Een win-winsituatie!

Practise what you preach. Ken je die uitspraak? Wij geven aan dat bewegen gezond is voor je lichaam. Daarom vind ik het zelf ook fijn om voldoende te bewegen. Daarom doe ik aan fitness, wandelen, fietsen en skaten.

Mariska Doffer

BIG: 59054975704

Vestigingsmanager KernGezond Lelystad / fysiotherapeut / (kinder)manueel therapeut / MSc bekkenfysiotherapeut

De veelzijdigheid van mijn werk als fysio- en (kinder)manueel therapeut en bekkenfysiotherapeut maakt dit werk een uitdaging. Het mogen begeleiden van mensen tijdens herstel is heel waardevol werk. Ik behandel zowel zuigelingen als kinderen en volwassenen. Het werken in een dynamisch team met diverse specialismes zie ik als een meerwaarde. Juist dat samenwerken met elkaar zorgt voor een compleet behandeltraject voor de cliënt. Als bekkenfysiotherapeut vind ik het belangrijk om de eventuele taboe te doorbreken. Samen zoeken naar een mogelijke therapie en tot een oplossing komen is een prachtig vak.

Naast mijn werk ben ik getrouwd, moeder van vier prachtige kinderen, ga ik graag zwemmen (synchroonzwemmen), fitnessen en genieten we volop.

Kim Kuiper 

BIG: 19925640304

Fysiotherapeut / MSc manueel therapeut

Sinds 2019 werk ik als fysiotherapeut bij KernGezond Lelystad. En sinds juni 2023 ben ik afgestudeerd als Manueel Therapeut aan de SOMT. Het leuke van het vak fysiotherapie vind ik dan ook dat je jezelf kan blijven ontwikkelen en kan specialiseren in verschillende gewrichten en/of aandoeningen.  

Het kan niet anders dan dat ik zelf ook sportief ben. Ik ga graag fitnessen, snowboarden, surfen, hardlopen en andere leuke buitensport activiteiten!

 

Rutger Gerritsen

BIG: 19065309004

Fysiotherapeut / MSc manueel therapeut / Echografie

Sinds 2007 werk ik bij KernGezond. Ik ben gestart met het geven van groepslessen en na mijn afstuderen als manueel therapeut in 2009 steeds meer de behandelkamer in gegaan. Ik vind het mooie aan dit vak dat je als therapeut nog de kans krijgt om echt aandacht aan mensen te besteden. Als manueel therapeut is het voor mij de uitdaging om mensen snel van hun klachten af te helpen!

In mijn vrije tijd kun je mij onder andere vinden in het zwembad voor waterpolo en het coachen van mijn kinderen bij waterpolo.

Simon Leijenaar

BIG: 89064044704

Fysiotherapeut / oefentherapeut Cesar

Respect, openheid en kwaliteit vind ik belangrijk. Mijn specialisatie is; klachten aan het bewegingsapparaat te behandelen en een gezond bewegingsgedrag aan te leren. Mijn behandelmethodes zijn gericht op het voorkomen en verbeteren van klachten die bij kinderen en volwassen kunnen ontstaan, door ongunstige houding en beweging tijdens het dagelijkse leven. Heb je hierbij hulp nodig dan zie ik je graag!

Marc Zeeman

BIG: 39065851804

Fysiotherapeut / McKenzie therapeut / Dry Needling / orthopedische knierevalidatie / acupuncturist / Crafta Basis

Ik ben Marc Zeeman en fysiotherapeut bij KernGezond in Lelystad. Mijn achtergrond als anesthesiemedewerker 12 jaar lang geeft mij een brede visie in het menselijk lichaam. Ik heb een grote affiniteit met knie- en wervelkolomklachten. In mijn behandelingen maak ik onder andere gebruik van de McKenzie methode. Daarnaast gebruik ik accupunctuur en Dry Needling om patiënten via een andere visie te kunnen behandelen als de normale weg niet gaat. Ik vind het uitdagend om te stoeien met moeilijke knie en wervelkolom gerelateerde vraagstukken. Met als doel om samen met de patiënt weer in beweging te komen.

In mijn vrije tijd ben ik ook nog sportief en ga ik geregeld hardlopen, speel ik (zaal)voetbal en doe ik de vechtsport kuk Sool Won.

Iris Barten

BIG: 19915751204

Fysiotherapeut / MSc sportfysiotherapeut/ Physis specialist / schouderspecialist aangesloten bij Schoudernetwerk Flevoland

Bij KernGezond kan ik als sportfysiotherapeut elke dag bezig zijn met sport. Interessant vind ik het om te zien hoe gewrichten effect op elkaar hebben en hoe je dit door doelgerichte training kunt versterken en verbeteren voor de patiënt. Waarbij ik klachten aan een lichaam gericht kan onderzoeken en behandelen. Doordat de basis van ons team zo gevarieerd is, kunnen we een zo optimaal mogelijk zorgtraject aanbieden en iedereen op een zo hoog mogelijk niveau laten terugkeren naar zijn hobby’, activiteit of sport. Mijn doel is om samen met de patiënt het zo functioneel mogelijk laten bewegen van de verschillende gewrichten die er in het lichaam zijn. Met nog een extra focus op het schoudergewricht. Door mijn verdieping en specialisatie in de schouder ben ik verbonden aan het Schoudernetwerk Flevoland.

Sinds 2021 ben ik Physis specialist, waardoor ik naast lichamelijke problematiek die zich uit in (sport)blessures me ook verdiep in andere factoren die effect kunnen hebben op klachten, voorbeelden daarvan zijn een verstoord slaappatroon, ademhalingsproblematiek, immuunsysteem klachten en stress.

Verder ga ik graag wandelen, ben ik te vinden bij de crossfit en vind ik het geven van GRIT/ HIIT trainingen erg leuk om te doen!

Carina Rotteveel – van Eijkern

Backoffice medewerker

Zodra je bij KernGezond binnenkomt kun je niet om mij heen. Ik zit regelmatig bij de balie en je kunt mij alles vragen over het reilen en zeilen hier. De sfeer, de gezelligheid en de bekwaamheid van mijn collega’s is fantastisch en dat merk je aan alles.

In de zomer ben ik vaak met mijn man, familie en vrienden te vinden op de ‘Friese Antillen’ met onze boot. Verder loop ik graag bijzondere tochten als de 4-daagse van Nijmegen, Samaria-kloof en van Zuid-Frankrijk naar Santiago.

Ik heb er nog een aantal op mijn lijstje staan… de Tafelberg in Kaapstad, de Caminito del Rey-Malaga en de kustroute van Porto naar Santiago.

Karlijn Vermond

BIG: 49915218904

Fysiotherapeut / MSc manueel therapeut / Dry Needling

Ik ben in 2011 afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna heb ik verschillende cursussen gedaan o.a. medical taping en Dry Needling. Daarnaast ben ik in 2014 gestart met de master manueel therapie en in 2017 ben ik afgestudeerd. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, ben ik in mijn stadje Utrecht te vinden en reizen kun je nooit (ver) genoeg.

Lia Bruijn – van de Kragt

Financieel medewerkster

Sinds maart 2008 ben ik werkzaam bij KernGezond in Lelystad. Ik houd me bezig met de financiën en de declaraties voor alle vestigingen. Ik ben getrouwd met Chris en we hebben drie zonen.

In mijn vrije tijd zwem ik graag (synchroonzwemmen, wedstrijdzwemmen) en ben ik geregeld te vinden bij het fitnessen.

Patty van der Laan

BIG: 59915824204

Fysiotherapeut / oedeemtherapeut / begeleider beweegprogramma Oncologie / parkinsonpatiënten

In juli 2012 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds die tijd heb ik ook de opleiding oedeemtherapie afgerond en mij meer verdiept binnen de oncologiefysiotherapie. Daarnaast houd ik mij ook bezig met algemeen fysiotherapie en parkinsonpatiënten. Mijn hobby’s zijn wandelen, actieve vakanties en gezellig een hapje eten met vrienden.

Lieveke van den Elshout 

BIG: 19923226004 

Fysiotherapeut / MSc sportfysiotherapeut / Dry Needling

Aan het eind van mijn studie in 2017, heb ik mij kunnen aansluiten bij het leuke en gezellige team van KernGezond. Ik ben fysiotherapie gaan doen, omdat het menselijk lichaam mij boeide en ook de persoon die daarbij hoort. Daarnaast hou ik ervan om mensen te helpen. Fysiotherapie leek mij daarom de perfecte manier om deze punten te combineren. Ik vind alle doelgroepen leuk, maar mijn grootste affiniteit ligt bij de doelgroep sporters. Daarom heb ik mijn specialisatie gedaan tot MSc sportfysiotherapeut. Inmiddels ben ik ook bevoegd om Dry Needling toe te passen bij onze patiënten. Je kan mij vinden op onze KernGezond-locatie in Mijdrecht. 

Angeline Bakker 

BIG: 59927541404

Fysiotherapeut

Eindelijk écht iets voor mijn medemens kunnen betekenen. Vanuit deze passie heb ik me omgeschoold tot algemeen fysiotherapeut na een carrière in de commerciële branche. Het is voor mij zo waardevol dat ik mensen kan helpen met hun klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied en daar haal ik dan ook veel voldoening en energie uit. Graag kijk ik samen met de patiënt wat het beste behandeltraject is dat bij hen past om zo snel mogelijk van de klachten af te komen.

In m’n vrije tijd ben ik sportief bezig met bootcampen en wandelen.  

Patrick Boelhouwer

Fysiotherapeut i.o.

Na jaren als buurtsportcoach aan het werk geweest te zijn, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Die uitdaging heb ik gevonden in fysiotherapie.
Vanaf begin januari is mijn werk/leer traject gestart bij KernGezond. Ik hoop de opleiding fysiotherapie in 3 jaar af te mogen maken, zodat ik me daarna volwaardig fysiotherapeut mag noemen.

Daarnaast hou ik zelf ook van sport. Ik doe graag aan fitness, CrossFit, hardlopen en spelsporten vind ik ook altijd erg leuk.

Ik ben eigenlijk altijd wel in verbinding geweest met KernGezond. Samen projecten georganiseerd tijdens mijn vorige baan. En ben ik met verschillende blessures behandeld geweest bij KernGezond. KernGezond heeft altijd als thuis gevoeld en ik vind het dan ook erg prettig dat ik KernGezond dan nu ook mijn thuis mag noemen.

Dorien Kuijlenburg

Frontoffice medewerker

Ik ben Dorien Kuijlenburg, je vindt mij  achter de balie in Mijdrecht. Ik ben getrouwd en heb drie volwassen kinderen. Na 16 jaar onderwijs heb ik het roer helemaal omgegooid en heb de propedeuse van HBO HRM behaald. In die tijd ben ik begonnen bij KernGezond en daar voel ik mij als een vis in het water.

Buiten werktijd om doe ik graag aan wielrennen (gewoon voor de lol, geen wedstrijden) en wandelen.

 

Leonie de Pijper

BIG: 69916908404

Fysiotherapeut /MSc orofaciaal / mimefysiotherapeut

Ik ontdekte al vroeg: werken met mensen geeft mij energie! Op de opleiding tot fysiotherapeut voelde ik mij dan ook direct als een vis in het water. Na de algemene fysiotherapie opleiding ben ik in 2019 afgestudeerd als MSc orofaciaal fysiotherapeut. In aansluiting op de master heb ik mij met dry needling op dit gebied verder gespecialiseerd. Het hoofd- en halsgebied heeft mijn aandacht getrokken juist omdat het zulk onbekend terrein is. Met veel plezier help ik mensen weer controle te krijgen over klachten aan hun hoofd en of hals en zich weer kerngezond te laten voelen!

Op persoonlijk gebied heb ik er in 2020 nog een passie bij ontwikkeld, namelijk het moederschap!  Ik breng mijn tijd graag door met mijn gezin of ik ben op of rond de tennisbaan te vinden.

José Degens-Schwarz

BIG: 29034990604

Vestigingsmanager KernGezond Mijdrecht / fysiotherapeut / bekkenfysiotherapeut / oedeemtherapeut / ZwangerFit® docente / begeleider Beweegprogramma Oncologie

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij KernGezond en mag ik deel uitmaken van een geweldig team.

Binnen mijn specialisaties: bekkenfysiotherapie, oedeemtherapie en oncologische leerlijn ga ik graag samen met u op zoek naar mogelijkheden om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. In beweging komen en blijven, oefeningen die toepasbaar zijn in het dagelijks leven en een luisterend oor is de zorg op maat die daarbij past.

Nicole Verhaar

Frontoffice medewerker

Ik ben Nicole en werk als receptioniste voor KernGezond. Mijn werk is erg divers en ik leer elke dag weer nieuwe dingen bij. Naast het contact met mensen maakt de gezellige werksfeer met alle collega’s mijn werk extra leuk!

Daarnaast ben ik zelf ook sportief, ga ik graag hardlopen en vind je mij elke week in de sportschool waar ik fitness met een personal trainer.

Lianne van Mourik 

BIG: 59910084104

Fysiotherapeut / MSc Oncofysiotherapeut / oedeemfysiotherapeut

Sinds maart 2021 werk ik bij KernGezond. In 2008 ben ik afgestuurd als fysiotherapeut. Vanaf 2015 ben ik oedeemfysiotherapeut en in 2019 heb ik de master oncologiefysiotherapie afgerond. Ik vind het een uitdaging om patiënten met kanker te begeleiden tijdens en na de behandeling. De laatste jaren heb ik al veel ervaring kunnen opdoen, maar ik wil mij nog meer ontwikkelen op dit specialisme. Tijdens mijn vrije tijd voetbal en zwem ik graag.

Ruth Frommélt 

BIG: 69058223504 

Fysiotherapeut

In onze fysiotherapiepraktijk in Zeist zien we veel verschillende soorten patiënten. Door het aangrenzende verzorgingshuis ook veel ouderen en juist die afwisseling maakt mijn werk zo leuk. Ik ben mensgericht, pragmatisch, sturend en bij voorkeur coachend om samen met de patiënt problemen op te lossen en handvaten te bieden om klachtenvrij te blijven. Verder geniet ik met mijn partner en kinderen en onze lieve pup Ieke van het leven en alles wat daar bij hoort. Je vindt mij op onze KernGezond-locatie in Zeist.

Jessica Hettema 

BIG: 79910103204 

Fysiotherapeut / MSc Manueel therapeut / ZwangerFit® docente / MSc bekkenfysiotherapeut

In 2008 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Mijn master manueel therapie heb ik in 2014 behaald. Sinds 2014 werk ik met veel plezier bij KernGezond. Ik richt mij met name op rug- en schouderklachten. Maar ben ook ZwangerFit® docente waarbij ik aangepaste trainingen verzorg voor zwangere vrouwen.

In mijn vrije tijd doe ik aan sporten (hardlopen en wielrennen) en houd ik van gezelligheid met vrienden en familie.  

Iris Facee Schaeffer

BIG:9921003304

Fysiotherapeut

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij KernGezond als algemeen fysiotherapeut. Vroeger wilde ik altijd al mensen helpen. Met sporten liep ik een blessure op en toen kwam ik voor het eerst in aanraking met de fysiotherapeut. Ik vind het een fascinerend beroep, waarin ik mensen kan helpen met revalideren. Op dit moment ben ik nog heel breed opgeleid en zie ik alle aandoeningen voorbijkomen, maar ik wil mijn graag specialiseren. Daarom ben ik de opleiding tot handtherapeut gestart. In mijn vrije tijd reis ik graag, doe ik aan crossfit en ben ik parttime hondenfotograaf.

Tamara Veldman

Fysiotherapeut / MSc Bekkenfysiotherapeut / ZwangerFit® & Door trainer

Ik ben in 2006 afgestudeerd als Algemeen Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens een minor is er een samenwerking met studenten verloskunde tot stand gekomen en daarbij ook mijn interesse in de zwangere en bevallen vrouw. Na de opleiding fysiotherapie, ben ik de opleiding ZwangerFit® docente aan de Yvlo gestart. In 2013 ben ik begonnen aan mijn Master Bekkenfysiotherapie aan de SOMT te Amersfoort. Na het behalen van mijn diploma in 2016 bleef mijn zoektocht naar verdieping aanwezig en zijn er nog diverse cursussen gevolgd omtrent diastase en buikwandproblematiek, stuitpijn en Medical Taping rondom de peri-partum vrouw. Mijn doel is om problemen in de bekkenbodem bespreekbaar te maken en mensen weer een stukje kwaliteit van leven terug te geven! 

Inmiddels mag ik mezelf ook Door-trainer & coach noemen. Door is ons nieuwste traject speciaal voor vrouwen in de overgang. In dit 6 weeks beweegprogramma neemt ik je mee “door” de overgang.

 

Joleni Spanos

Frontoffice medewerker / Personal Trainer

Ik werk als Baliemedewerker en Personal Trainer voor KernGezond en KernGezond Sport. Het leuke aan dit werk vind ik dat ik de hele dag bezig ben met mensen en vooral veel moet praten!

Verder kan ik mijn energie kwijt met fitness en kickboksen.

Roel Poppen

BIG: 49916321604

Fysiotherapeut / MSc Manueel therapeut / Dry Needling

Veel plezier beleef ik aan het helpen van mensen, om hun lichamelijke klachten te verhelpen en ze weer in beweging te krijgen. Dat maakt ons vak zo mooi! Het is de uitdaging om zo efficiënt mogelijk naar een einddoel toe te werken, wat in aanpak per patiënt kan verschillen. Door gebruik te maken van diverse behandeltechnieken en trainingsmethodes, kan hier bij fysiotherapiepraktijk KernGezond op maat worden gewerkt. Je vindt mij op onze KernGezond-locatie in Zeist.

Verder ben ik in en rondom Utrecht te vinden voor verschillende sporten (voetbal, squash, hardlopen, wielrennen en zwemmen), of een drankje met vrienden en familie.

Juliam van de Veer

Vestigingsmanager KernGezond Sport / Personal Trainer/ Functioneel Houding Specialist / Pilates docent

Door de diverse opleidingen en specialisaties kan je met alle sportieve- en gezondheidsdoelstellingen bij mij terecht. Ik ben gedreven in wat ik doe en span mij maximaal in om je plezier te geven in de trainingen, resultaat te boeken en eindelijk eens echt aan je doelstellingen te werken, deze te behalen en te behouden!

Daarnaast ben ik een fanatieke sporter en ga ik graag fitnessen, squashen en kickboksen.

Vilmar Aarding

Fysiotherapeut i.o.

Ik heb van mij 6de tot mijn 25ste aan schoonspringen gedaan waar ik tot de Nederlandse top behoorde. Ik heb op het EK gestaan, meerdere grand prix mogen doen en in mijn jeugd zelfs op het WK gestaan. Buiten mijn sportcarrière om heb ik 18 jaar als zwemonderwijzer gewerkt.

Nu vind ik dat ik lang genoeg in het zwembad heb gewerkt en wil ik graag mijn carrière voorzetten als fysiotherapeut. Ik heb er altijd interesse in gehad maar durfde de stap nooit te nemen. Door het leerwerk traject wat KernGezond aanbiedt en een goed gesprek met Chris en Jeroen werd de puzzel compleet. Nu mag ik deze stap als fysiotherapeut in opleiding voortzetten. Ik ben heel blij dat ik dit team mag komen versterken.

Eline Pols

Oefentherapeut Cesar

Hoi ik ben Eline! Sinds 2021 mag ik mij met trots oefentherapeut Cesar noemen. Vanaf kinds af aan wist ik al dat ik graag met mensen wilde gaan werken. Nadat ik in aanraking was gekomen met oefentherapie wist ik het zeker, dat wil ik later worden.

Binnen de oefentherapie wordt er gekeken naar de leefstijl, lichaamshouding en beweeggedrag van de patiënt. Vanwege mijn grote enthousiasme voor het vak ben ik erg leergierig en zal ik een uitdaging niet uit de weg gaan. In mijn vrije tijd sport ik graag in een sportschool en houd ik van gezelligheid met mijn familie en vrienden.

Renate van der Hout

(Online) Marketing & Communicatiespecialist

Binnen KernGezond mag ik me bezighouden met het uitwerken van de marketingstrategie en marketingcampagnes bedenken. Daarnaast verzorg ik alle dagelijkse communicatie rondom onze websites, flyers, social media en vast nog een heleboel meer. Hoe geweldig is dat, want op deze manier kan ik toch mijn passie voor sport en marketing combineren!

Naast mijn actieve leven met mijn 3 kinderen, vind ik het heerlijk om te schrijven, ben ik een groot liefhebber van de Formule 1 en ben ik een echte chocoholic. Mijn levensmotto is daarom ook ‘The secret ingrediënt is always chocolate’ :).

Michael Schekkerman

BIG: 19922543904

Fysiotherapeut 

Sinds maart 2019 ben ik werkzaam bij KernGezond als algemeen fysiotherapeut. Het mooiste aan mijn vak vind ik de mensen kunnen helpen die door een lichamelijke beperking hun dagelijkse activiteiten moeizamer uit kunnen voeren. Inmiddels ben ik bezig met mijn masteropleiding voor manueel therapeut. Het fijne hiervan is dat de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden toegepast.

Buiten mijn werk om ben ik bezig met wandklimmen en geef ik training bij de BMX. Daarnaast hou ik van gezelligheid en spelletjes doen.

Je ziet mij op de locatie van KernGezond Mijdrecht.

Stijn Broekman

Medewerker KernGezond Sport

Ik ben Stijn Broekman, en ik kom uit Lelystad. Ik ben werkzaam bij KernGezond als fitnessinstructeur, waar ik het leuk vind om mensen te helpen met het sporten en waar ik het leuk vind om in het algemeen met mensen een praatje te maken!

Ik ben nog studerende en ben bezig met de studie sportkunde. Ik hou zelf van sporten en vind het leuk om dit met alle doelgroepen te doen, omdat ik daar super veel van kan leren. Zelf vind ik voetballen de leukste sport en dit doe ik dan ook graag in mijn vrije tijd.

Ik werk met super veel plezier bij KernGezond en ik hoop dit de komende tijd te blijven doen.

 

Ismay Strubbe

Fysiotherapeut i.o.

Ik ben Ismay Strubbe en op dit moment begeleid ik als verzorger de voetbalclub Argon 1.

Zo’n 2 jaar geleden ben ik gestart met de opleiding HBO-v, maar sinds dit jaar ben ik overgestapt naar fysiotherapie. Tot nu toe vind ik de opleiding heel interessant en kan ik de kennis gelijk toepassen in de praktijk bij de voetbalclub.

Mijn hobby’s zijn voetbal, padellen en skiën. Ik vind het leuk leerzaam om onderdeel te zijn van het gezellige team van KernGezond. Je vindt mij op de locatie van KernGezond Mijdrecht.

Axel Hekkelman

BIG: 99929485504

Fysiotherapeut

Begin 2021 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, daarna ben ik gelijk de eerstelijns fysiotherapie in gegaan. Hier heb ik gewerkt als algemeen fysiotherapeut. Het afgelopen jaar heb ik mij met meerdere cursussen verdiept in fysiotherapie bij longaandoeningen. Ik haal veel voldoening uit het begeleiden van mensen met complexe klachten. Mijn passie ligt dan ook bij het in contact staan met cliënten zodat ik een goed beeld krijg van de persoon die tegenover mij staat. Zo kan ik erop toezien dat een persoon de best mogelijke zorg krijgt die bij hem of haar past.

In het dagelijks leven ben ik zelf veel aan het sporten, zo doe ik aan hardlopen, calisthenics, fitness, mountainbiken en ben ik graag in en op het water te vinden.

Mijn specialisaties zijn:

  • Astma en COPD
  • Medical taping

Mijn interessegebieden zijn:

  • Psychosomatische fysiotherapie
  • Aqua fysiotherapie
  • Sport fysiotherapie
  • Adem en ontspanningstherapie

Divya Chandrasekaran

BIG: 49918394604

Fysiotherapeut

Ik kom oorspronkelijk uit India en heb daar o.a. als kinderfysiotherapeut gewerkt. Inmiddels woon ik al een aantal jaar in Nederland. Tijdens mijn tijd hier heb ik ook ervaring opgedaan in de behandeling van orthopedische, vrouwelijke en neurologische klachten. Mijn passie ligt echter nog steeds bij kinderfysiotherapie. Ik wil graag blijven leren, zodat ik uiteindelijk in Nederland ook met kinderen aan de slag kan. Daarnaast vind ik het geweldig om de patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Samenwerken om positieve resultaten voor onze patiënten te bereiken helpt mij daarbij.

Je vindt mij bij KernGezond in Lelystad.

Mary-Ann Tempelman

KP-nummer: 49107721693

Oefentherapeut

De holistische aanpak van de Oefentherapie (Cesar-Mensendieck) zorgt ervoor dat ik met veel plezier samen met de patiënt op zoek ga naar manieren om weer in beweging te komen en te blijven. Als oefentherapeut kijken wij vanuit de houding, gedrag en beweegpatronen en gaan hiermee aan de slag om zo klachten te kunnen verminderen en te voorkomen. Daarnaast ben ik enorm geïnteresseerd in de geriatrie, ademhaling, belasting en belastbaarheid en de klassieke oefentherapieklachten vanuit de houding. Verder heb ik ook ervaring opgedaan met klachten aan het bekken en de corona- en hartrevalidatie.

Vanuit mijn eigen sport, handboogschieten, ben ik hier ook altijd mee bezig. Dit geeft mij een enorme boost om anderen hier ook mee te kunnen helpen. Daarnaast begeleid ik in mijn vrije tijd ook verschillende jeugdtrainingen, wat ik met veel plezier doe.

Je vindt mij op de KernGezond-locatie in Lelystad.

Miguel Roso

Medewerker KernGezond Sport / Fysiotherapeut i.o.

Ik ben Miguel en ben momenteel bezig met de opleiding fysiotherapie in Utrecht. Ik heb eerst 7 jaar aan judo gedaan en daarna 4 jaar aan voetbal, helaas gaat het zelf voetballen niet meer vanwege een operatie aan mijn knie, maar heb ik wel nog 4 jaar voetbal training gegeven, waarvan ook een jaar aan Almere City onder 11. Verder doe ik zelf op het moment fitness en vind ik voetbal nog steeds ontzettend leuk om te kijken en over te praten.

Ruben Buijs

BIG: 99927998904

Fysiotherapeut / Shockwave / EPTE therapie

Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk een omgeving te creëren waarin patiënten zich veilig voelen. Ik ben van mening dat je op deze manier optimaal resultaat uit je behandeling kan behalen. Dit bereik ik onder andere door tijd voor mijn patiënten te nemen en samen een duidelijk beeld te schetsen van de hulpvraag. Is deze duidelijk? Dan kunnen we aan elkaars verwachtingen voldoen.Als algemeen fysiotherapeut word je breed opgeleid. De afgelopen jaren ben ik mijzelf dus gaan specialiseren.Ik behandel veel spier-pees problemen en zie dit vooral terug bij klachten aan voeten, knieën en schouders.Ik zie ook steeds vaker patiënten met (langdurige)klachten waarbij het evenwicht, mentaal en/of lichamelijk, in het lichaam verstoord is. Graag help ik mensen hier een betere balans in te vinden.
Mijn balans in het leven vind ik door het uitvoeren van mijn passie; het dagelijks helpen van mensen en anderzijds door ontspanning. Dit haal ik o.a. uit reizen, fitnessen en het spelen van padel.

Marina Vrijsen – de Vries

Backoffice medewerker

Ik ben Marina en werk als baliemedewerkster en secretariaat bij KernGezond in Lelystad. Het leuke aan dit werk is dat ik met veel mensen in contact kom. Ik ben blij dat ik het leuke team van KernGezond mag komen versterken. In mijn vrije tijd ga ik graag het water op met onze boot.

Renske Boxsem

Medewerker KernGezond Sport

Ik ben Renske, ik woon doordeweeks in Eindhoven en in het weekend/vakanties ben ik in Lelystad te vinden.

Ik doe al mijn hele leven aan watersporten, ik ben begonnen met synchroonzwemmen, daarna is wedstrijdzwemmen erbij gekomen en nu doe ik aan waterpolo. Ik speel in het Nationale Dames Eredivisie team, waarmee ik al op 3 internationale jeugdtoernooien actief ben geweest en hoop hier nog meer van te maken.
Ik doe de opleiding sportkunde op Fontys sport Hogeschool in Eindhoven, waardoor ik mijn trainingen goed kan combineren met studie.

Manolya Sloot

BIG: 99934193004

Fysiotherapeut

Na 20 jaar in de mondzorg te hebben gewerkt en daarnaast 15 jaar lang als zzp personal trainer, was het tijd voor een volgende stap in mijn carrièrepad. Daarop heb ik mij laten omscholen tot fysiotherapeute. Door mijn voorgaande ervaringen heb ik goed leren werken met mensen. Daarbij ben ik ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering, haal er uit wat je kan in sport, therapie of het leven! Ik ben te vinden op locatie KernGezond Zeist.
Ik woon samen met mijn vriend, kat en drie kippen! Ik heb liefde voor alles wat met krachttraining te maken heeft. Ik ben dan ook vaak in de fitness te vinden. Verder houd ik mij graag bezig met musea bezoeken met mijn vriend. We zijn eigenlijk altijd wel op pad ergens naartoe waar we kunnen genieten van lekker eten, het bos, strand of geschiedenis!

Roy Heijden

Medewerker KernGezond Sport

Ik werk bij KernGezond Sport en ik ben zelf ook gek op sporten en fitness! Ik ben bezig met mijn thuisstudie om personal trainer te worden. Ik haal plezier uit een gezellig gesprek en zal altijd mijn best doen om mensen hun dag een stukje beter te maken met een grapje en een lach!
Naast werk ben ik veel te vinden in de sportschool!

Brigit Bisschop

Medewerker KernGezond Sport

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Brigit. Geboren en getogen  in Lelystad. In 2014 trotse mama geworden van onze dochter Ylana en in 2020 van onze zoon Daley. Ik hou van een gezellige wandeling en doe aan yoga. Het liefst breng ik mijn tijd door met mijn gezin, familie  en vrienden! De zomer is dan ook met favoriete seizoen met gezellige feestje  en bbq’s. Ik ga met veel plezier aan het werk bij KernGezond Sport.

Denzel Toornman

Medewerker KernGezond Sport

Ik werk nu 1,5 jaar bij Kerngezond Lelystad en ik zou het leuk vinden om wat meer over mezelf te vertellen.

Ik zal beginnen met dat ik in m’n vrije tijd vooral bezig ben met muziek, ik ben druk bezig met mezelf ontwikkelen als artiest. Het leuke van muziek vind ik dat je mensen probeert te raken en in beweging te zetten door middel van jouw passie te delen met andere mensen.

Hetzelfde sluit perfect aan op werken in de fitness. Er zullen mensen zijn die de gym van A tot Z kennen en precies begrijpen waarom jij het leuk vind om in de sportschool te zijn, maar er zijn ook mensen die totaal niks hebben met gymmen, geen motivatie hebben, geen doel hebben.

Nou als je die mensen weet te raken en te motiveren, dan weet je dat je goed bezig bent. Moraal van deze veel te lange introductie is, dat ik graag een uitdaging vindt die ik met passie kan nastreven.

Sean Teters

Medewerker KernGezond Sport

Mijn naam is Sean, ik ben te vinden in het fitnesscentrum van KernGezond. Naast mijn werk in het fitnesscentrum studeer ik Sportkunde op het Windesheim, waar ik onder andere mijn fitnesstrainer certificaat heb mogen behalen om jullie zo goed mogelijk te begeleiden!

Nadine Reynders

Yogadocente

Mijn naam is Nadine, moeder van twee prachtige kinderen en sinds kort yogadocent bij Kerngezond. Yoga heeft mij geleerd om mijn hoofd even uit te kunnen zetten en te landen in mijn lijf. Ik wilde graag meer mensen dit laten ervaren dus het was voor mij een logische stap om de docentenopleiding Hatha Yoga te gaan volgen.

Ik geloof dat ongeacht leeftijd, flexibiliteit of lichamelijk vermogen yoga een positief effect heeft, of je nu komt om te ontspannen, te herstellen of sterker te worden. Tijdens mijn lessen hoop ik je de positieve aspecten die yoga en mindfulness hebben te laten ervaren; voor lichaam en geest. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten op de mat.

Marieke van de Cromn

Yoga- en pilatesdocent

Ik ben Marieke en heb de yoga/pilatesopleiding gevolgd in 2008. Mijn opleiding tot fitness en groepslesinstructeur heb ik in 1995 afgerond in Amsterdam en heb daarna met veel passie in Amsterdam en omstreken allerlei verschillende groepslessen gegeven.

Van Tae Bo en streetdance tot bodyshape en van steps tot spinning. Pilates zie ik als een geweldige training voor het hele lichaam en met veel enthousiasme breng ik dit aan je over. In Zuid-Afrika, waar ik de afgelopen 10 jaar heb gewoond kwam ik bovendien in aanraking met yin-yoga en vinyasa-yoga. Een heerlijk vorm van yoga die me helpt om meer rust en balans in mijn leven te krijgen.

Judith Queijsen

Medewerker KernGezond Sport