Onze fysiotherapeuten helpen je graag

Het KernGezond team

Met ons deskundige team van fysiotherapeuten, manueel therapeuten, sportfysio’s en bekkentherapeuten staan wij dagelijks klaar om mensen zoals jij weer krachtig op hun benen te laten staan. Dat doen wij door middel van preventie en behandeling van bestaande klachten. Dit binnen een veilige én gezellige omgeving waar aandacht voor je is. Altijd met passie, kennis en vooral plezier. Vanuit deze visie hebben wij gebouwd aan wat vandaag KernGezond is; een inspirerende omgeving, waar samen doen centraal staat. Want samen zijn we meer, en kúnnen we meer. Beweeg jij met ons mee?

Ons KernGezond team

Helpt je om weer in beweging te komen

devider
Alle
Lelystad
Mijdrecht
Zeist

Jeroen Morssink

BIG: 49058615904

Directeur / fysiotherapeut / MSc manueel therapeut / aangesloten bij ParkinsonNet / Peer Review Coach Keurmerk Fysiotherapie

Fascinerend, boeiend, altijd anders en met humor. Zomaar een paar kreten die ik aan mijn vak als manueel therapeut en praktijkeigenaar kan toekennen. Tijdens mijn studie kwam ik in aanraking met Parkinsonpatiënten. Ook na mijn studie bleef deze groep mij interesseren. Er is zo veel diversiteit binnen het ziektebeeld dat Parkinson met zich meebrengt, dat geen enkel persoon dezelfde behandeling heeft. Op die manier is het elke keer weer een puzzel om de juiste en vooral beste fysiotherapeutische zorg te verlenen. De persoonlijke en op maat aandacht voor patiënten, daar haal ik veel voldoening uit.

Daarnaast heb ik een vriendin en twee kinderen die mij veel energie geven. De energie kan ik niet alleen kwijt in de praktijk, maar ook met hardlopen, fietsen en het spelen van golf. Bij KernGezond komen we letterlijk en figuurlijk samen in beweging!

Chris Bruijn

BIG: 99911635404

Directeur / fysiotherapeut / leiderschapstrainer / Echografie / Dry Needling / schouderrevalidatie / schouderspecialist aangesloten bij Schoudernetwerk Flevoland

Mensen helpen bij herstel van blessures of een bijdrage leveren aan het realiseren van hun doelstellingen dat is wat ons vak fysiotherapie zo mooi maakt. Vooral het schoudergewricht vind ik daarbij een fascinerend gewricht. Naast rugpijn is schouderpijn een veelvoorkomende klacht. Doordat het niet alleen bestaat uit een een kop en een kom maakt het een complexe puzzel om uit te zoeken waar de pijn vandaan komt en hoe we dit samen kunnen oplossen.

Daarnaast ben ik getrouwd en heb drie kinderen, die net zo veel energie hebben als ik. Je vindt ons dan ook elke week wel een aantal keer in het zwembad voor waterpolo.

Kitty Veen-Roeken

BIG: 79034839704

Fysiotherapeut / oedeemtherapeut / ZwangerFit® docent

Sinds 1990 ben ik als fysiotherapeut werkzaam bij KernGezond. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met lichamelijke klachten bij zwangere vrouwen. Mede doordat ik zelf moeder ben merkte ik dat ik graag wilde helpen. Door lichamelijke beperkingen kan je wereld erg klein worden. Hoe mooi is het dan dat je samen zoekt naar mogelijkheden om beter/met minder klachten te kunnen functioneren. Misschien kom je daardoor ook beter in je vel te zitten of lukt het om beter om te gaan met je klachten. Dat kan zowel fysiek als mentaal zijn.

Door de specialisaties binnen de fysiotherapie en het samen met de patiënt zoeken naar een passend behandeltraject is mijn werk in de afgelopen jaren nog leuker en boeiender geworden. Het mooie van werken bij KernGezond is dat we eenvoudig kunnen overleggen met andere collega’s. Daar hebben de patiënten ook profijt van, omdat ze niet voor een specifieke klacht naar een andere fysiotherapeut hoeven. Een win-winsituatie!

Practise what you preach. Ken je die uitspraak? Wij geven aan dat bewegen gezond is voor je lichaam. Daarom vind ik het zelf ook fijn om voldoende te bewegen. Daarom doe ik aan fitness, wandelen, fietsen en skaten.

Mariska Doffer

BIG: 59054975704

Vestigingsmanager KernGezond Lelystad / fysiotherapeut / (kinder)manueel therapeut / MSc bekkenfysiotherapeut

De veelzijdigheid van mijn werk als fysio- en (kinder)manueel therapeut en bekkenfysiotherapeut maakt dit werk een uitdaging. Het mogen begeleiden van mensen tijdens herstel is heel waardevol werk. Ik behandel zowel zuigelingen als kinderen en volwassenen. Het werken in een dynamisch team met diverse specialismes zie ik als een meerwaarde. Juist dat samenwerken met elkaar zorgt voor een compleet behandeltraject voor de cliënt. Als bekkenfysiotherapeut vind ik het belangrijk om de eventuele taboe te doorbreken. Samen zoeken naar een mogelijke therapie en tot een oplossing komen is een prachtig vak.

Naast mijn werk ben ik getrouwd, moeder van vier prachtige kinderen, ga ik graag zwemmen (synchroonzwemmen), fitnessen en genieten we volop.

Kim Kuiper 

BIG: 19925640304

Fysiotherapeut / MSc manueel therapeut i.o.

Sinds 2019 werk ik als fysiotherapeut bij KernGezond Lelystad. Ik werk binnen KernGezond in de oefenzaal en in het zwembad. Daarnaast werk ik  als fysiotherapeut/verzorger bij voetbalvereniging SVL. De afwisseling, van patiënten behandelen in de oefenzaal tot aan een veldrevalidatie en het snel moeten handelen tijdens een wedstrijd zorgen ervoor dat mijn werkdagen nooit hetzelfde zijn. Het leuke van het vak fysiotherapie vind ik dan ook dat je jezelf kan blijven ontwikkelen en kan specialiseren in verschillende gewrichten en/of aandoeningen.  

Het kan niet anders dan dat ik zelf ook sportief ben. Ik ga graag fitnessen, crossfit, snowboarden, surfen, hardlopen en volgend jaar staat er een marathon op de planning. In mijn werk kom ik namelijk regelmatig in aanmerking met mensen met kanker, revalidatie na chemo of revalidatie na operatie, en hoe erg dit impact heeft op iemands leven. Dat raakt me keer op keer. Dus besloot ik dat ik daar eigenlijk iets voor wil doen. Hoe mooi is het als ik voor mij een sportieve uitdaging kan combineren met een hartstikke mooi en goed doel. Daarom loop ik volgend jaar de Run For Kika Marathon.

 

 

Rutger Gerritsen

BIG: 19065309004

Fysiotherapeut / MSc manueel therapeut / Echografie

Sinds 2007 werk ik bij KernGezond. Ik ben gestart met het geven van groepslessen en na mijn afstuderen als manueel therapeut in 2009 steeds meer de behandelkamer in gegaan. Ik vind het mooie aan dit vak dat je als therapeut nog de kans krijgt om echt aandacht aan mensen te besteden. Als manueel therapeut is het voor mij de uitdaging om mensen snel van hun klachten af te helpen!

In mijn vrije tijd kun je mij onder andere vinden in het zwembad voor waterpolo en het coachen van mijn kinderen bij waterpolo.

Simon Leijenaar

BIG: 89064044704

Fysiotherapeut / oefentherapeut Cesar / kinderoefentherapeut i.o.

Respect, openheid en kwaliteit vind ik belangrijk. Mijn specialisatie is; klachten aan het bewegingsapparaat te behandelen en een gezond bewegingsgedrag aan te leren. Mijn behandelmethodes zijn gericht op het voorkomen en verbeteren van klachten die bij kinderen en volwassen kunnen ontstaan, door ongunstige houding en beweging tijdens het dagelijkse leven. Heb je hierbij hulp nodig dan zie ik je graag!

Marc Zeeman

BIG: 39065851804

Fysiotherapeut / McKenzie therapeut / Dry Needling / orthopedische knierevalidatie / acupuncturist / Crafta Basis

Ik ben Marc Zeeman en fysiotherapeut bij KernGezond in Lelystad. Mijn achtergrond als anesthesiemedewerker 12 jaar lang geeft mij een brede visie in het menselijk lichaam. Ik heb een grote affiniteit met knie- en wervelkolomklachten. In mijn behandelingen maak ik onder andere gebruik van de McKenzie methode. Daarnaast gebruik ik accupunctuur en Dry Needling om patiënten via een andere visie te kunnen behandelen als de normale weg niet gaat. Ik vind het uitdagend om te stoeien met moeilijke knie en wervelkolom gerelateerde vraagstukken. Met als doel om samen met de patiënt weer in beweging te komen.

In mijn vrije tijd ben ik ook nog sportief en ga ik geregeld hardlopen, speel ik (zaal)voetbal en doe ik de vechtsport kuk Sool Won.

Iris Barten

BIG: 19915751204

Fysiotherapeut / MSc sportfysiotherapeut/ Physis specialist / schouderspecialist aangesloten bij Schoudernetwerk Flevoland

Bij KernGezond kan ik als sportfysiotherapeut elke dag bezig zijn met sport. Interessant vind ik het om te zien hoe gewrichten effect op elkaar hebben en hoe je dit door doelgerichte training kunt versterken en verbeteren voor de patiënt. Waarbij ik klachten aan een lichaam gericht kan onderzoeken en behandelen. Doordat de basis van ons team zo gevarieerd is, kunnen we een zo optimaal mogelijk zorgtraject aanbieden en iedereen op een zo hoog mogelijk niveau laten terugkeren naar zijn hobby’, activiteit of sport. Mijn doel is om samen met de patiënt het zo functioneel mogelijk laten bewegen van de verschillende gewrichten die er in het lichaam zijn. Met nog een extra focus op het schoudergewricht. Door mijn verdieping en specialisatie in de schouder ben ik verbonden aan het Schoudernetwerk Flevoland.

Sinds 2021 ben ik Physis specialist, waardoor ik naast lichamelijke problematiek die zich uit in (sport)blessures me ook verdiep in andere factoren die effect kunnen hebben op klachten, voorbeelden daarvan zijn een verstoord slaappatroon, ademhalingsproblematiek, immuunsysteem klachten en stress.

Verder ga ik graag wandelen, ben ik te vinden bij de crossfit en vind ik het geven van GRIT/ HIIT trainingen erg leuk om te doen!

Carina Rotteveel – van Eijkern

Receptie medewerkster Lelystad / administratie

Zodra je bij KernGezond binnenkomt kun je niet om mij heen. Ik zit regelmatig bij de balie en je kunt mij alles vragen over het reilen en zeilen hier. De sfeer, de gezelligheid en de bekwaamheid van mijn collega’s is fantastisch en dat merk je aan alles.

In de zomer ben ik vaak met mijn man, familie en vrienden te vinden op de ‘Friese Antillen’ met onze boot. Verder loop ik graag bijzondere tochten als de 4-daagse van Nijmegen, Samaria-kloof en van Zuid-Frankrijk naar Santiago.

Ik heb er nog een aantal op mijn lijstje staan… de Tafelberg in Kaapstad, de Caminito del Rey-Malaga en de kustroute van Porto naar Santiago.

Karlijn Vermond

BIG: 49915218904

Fysiotherapeut / MSc manueel therapeut / Dry Needling

Ik ben in 2011 afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna heb ik verschillende cursussen gedaan o.a. medical taping en Dry Needling. Daarnaast ben ik in 2014 gestart met de master manueel therapie en in 2017 ben ik afgestudeerd. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, ben ik in mijn stadje Utrecht te vinden en reizen kun je nooit (ver) genoeg.

Lia Bruijn – van de Kragt

Financieel medewerkster

Sinds maart 2008 ben ik werkzaam bij KernGezond in Lelystad. Ik houd me bezig met de financiën en de declaraties voor alle vestigingen. Ik ben getrouwd met Chris en we hebben drie zonen.

In mijn vrije tijd zwem ik graag (synchroonzwemmen, wedstrijdzwemmen) en ben ik geregeld te vinden bij het fitnessen.

Patty van der Laan

BIG: 59915824204

Fysiotherapeut / oedeemtherapeut / begeleider beweegprogramma Oncologie / parkinsonpatiënten

In juli 2012 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds die tijd heb ik ook de opleiding oedeemtherapie afgerond en mij meer verdiept binnen de oncologiefysiotherapie. Daarnaast houd ik mij ook bezig met algemeen fysiotherapie en parkinsonpatiënten. Mijn hobby’s zijn wandelen, actieve vakanties en gezellig een hapje eten met vrienden.

Lieveke van den Elshout 

BIG: 19923226004 

Fysiotherapeut / MSc sportfysiotherapeut / Dry Needling

Aan het eind van mijn studie in 2017, heb ik mij kunnen aansluiten bij het leuke en gezellige team van KernGezond. Ik ben fysiotherapie gaan doen, omdat het menselijk lichaam mij boeide en ook de persoon die daarbij hoort. Daarnaast hou ik ervan om mensen te helpen. Fysiotherapie leek mij daarom de perfecte manier om deze punten te combineren. Ik vind alle doelgroepen leuk, maar mijn grootste affiniteit ligt bij de doelgroep sporters. Daarom heb ik mijn specialisatie gedaan tot MSc sportfysiotherapeut. Inmiddels ben ik ook bevoegd om Dry Needling toe te passen bij onze patiënten. Je kan mij vinden op onze KernGezond-locatie in Mijdrecht. 

Angeline Bakker 

BIG: 59927541404

Fysiotherapeut

Eindelijk écht iets voor mijn medemens kunnen betekenen. Vanuit deze passie heb ik me omgeschoold tot algemeen fysiotherapeut na een carrière in de commerciële branche. Het is voor mij zo waardevol dat ik mensen kan helpen met hun klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied en daar haal ik dan ook veel voldoening en energie uit. Graag kijk ik samen met de patiënt wat het beste behandeltraject is dat bij hen past om zo snel mogelijk van de klachten af te komen.

In m’n vrije tijd ben ik sportief bezig met bootcampen en wandelen.  

Patrick Boelhouwer

Fysiotherapeut i.o.

Na jaren als buurtsportcoach aan het werk geweest te zijn, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Die uitdaging heb ik gevonden in fysiotherapie.
Vanaf begin januari is mijn werk/leer traject gestart bij KernGezond. Ik hoop de opleiding fysiotherapie in 3 jaar af te mogen maken, zodat ik me daarna volwaardig fysiotherapeut mag noemen.

Daarnaast hou ik zelf ook van sport. Ik doe graag aan fitness, CrossFit, hardlopen en spelsporten vind ik ook altijd erg leuk.

Ik ben eigenlijk altijd wel in verbinding geweest met KernGezond. Samen projecten georganiseerd tijdens mijn vorige baan. En ben ik met verschillende blessures behandeld geweest bij KernGezond. KernGezond heeft altijd als thuis gevoeld en ik vind het dan ook erg prettig dat ik KernGezond dan nu ook mijn thuis mag noemen.

Dorien Kuijlenburg

receptie medewerkster Mijdrecht / HRM

Ik ben Dorien Kuijlenburg, je vindt mij  achter de balie in Mijdrecht. Ik ben getrouwd en heb drie volwassen kinderen. Na 16 jaar onderwijs heb ik het roer helemaal omgegooid en heb de propedeuse van HBO HRM behaald. In die tijd ben ik begonnen bij KernGezond en daar voel ik mij als een vis in het water.

Buiten werktijd om doe ik graag aan wielrennen (gewoon voor de lol, geen wedstrijden) en wandelen.

 

Leonie de Pijper

BIG: 69916908404

Fysiotherapeut /MSc orofaciaal / mimefysiotherapeut

Ik ontdekte al vroeg: werken met mensen geeft mij energie! Op de opleiding tot fysiotherapeut voelde ik mij dan ook direct als een vis in het water. Na de algemene fysiotherapie opleiding ben ik in 2019 afgestudeerd als MSc orofaciaal fysiotherapeut. In aansluiting op de master heb ik mij met dry needling op dit gebied verder gespecialiseerd. Het hoofd- en halsgebied heeft mijn aandacht getrokken juist omdat het zulk onbekend terrein is. Met veel plezier help ik mensen weer controle te krijgen over klachten aan hun hoofd en of hals en zich weer kerngezond te laten voelen!

Op persoonlijk gebied heb ik er in 2020 nog een passie bij ontwikkeld, namelijk het moederschap!  Ik breng mijn tijd graag door met mijn gezin of ik ben op of rond de tennisbaan te vinden.

José Degens-Schwarz

BIG: 29034990604

Vestigingsmanager KernGezond Mijdrecht / fysiotherapeut / bekkenfysiotherapeut / oedeemtherapeut / ZwangerFit® docente / begeleider Beweegprogramma Oncologie

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij KernGezond en mag ik deel uitmaken van een geweldig team.

Binnen mijn specialisaties: bekkenfysiotherapie, oedeemtherapie en oncologische leerlijn ga ik graag samen met u op zoek naar mogelijkheden om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. In beweging komen en blijven, oefeningen die toepasbaar zijn in het dagelijks leven en een luisterend oor is de zorg op maat die daarbij past.

Nicole Verhaar

Receptie medewerkster Lelystad / administratie

Ik ben Nicole en werk als receptioniste voor KernGezond. Mijn werk is erg divers en ik leer elke dag weer nieuwe dingen bij. Naast het contact met mensen maakt de gezellige werksfeer met alle collega’s mijn werk extra leuk!

Daarnaast ben ik zelf ook sportief, ga ik graag hardlopen en vind je mij elke week in de sportschool waar ik fitness met een personal trainer.

Lianne van Mourik 

BIG: 59910084104

Fysiotherapeut / MSc Oncofysiotherapeut / oedeemfysiotherapeut

Sinds maart 2021 werk ik bij KernGezond. In 2008 ben ik afgestuurd als fysiotherapeut. Vanaf 2015 ben ik oedeemfysiotherapeut en in 2019 heb ik de master oncologiefysiotherapie afgerond. Ik vind het een uitdaging om patiënten met kanker te begeleiden tijdens en na de behandeling. De laatste jaren heb ik al veel ervaring kunnen opdoen, maar ik wil mij nog meer ontwikkelen op dit specialisme. Tijdens mijn vrije tijd voetbal en zwem ik graag.

Ruth Frommélt 

BIG: 69058223504 

Fysiotherapeut

In onze fysiotherapiepraktijk in Zeist zien we veel verschillende soorten patiënten. Door het aangrenzende verzorgingshuis ook veel ouderen en juist die afwisseling maakt mijn werk zo leuk. Ik ben mensgericht, pragmatisch, sturend en bij voorkeur coachend om samen met de patiënt problemen op te lossen en handvaten te bieden om klachtenvrij te blijven. Verder geniet ik met mijn partner en kinderen en onze lieve pup Ieke van het leven en alles wat daar bij hoort. Je vindt mij op onze KernGezond-locatie in Zeist.

Jessica Hettema 

BIG: 79910103204 

Fysiotherapeut / MSc Manueel therapeut / ZwangerFit® docente  

In 2008 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Mijn master manueel therapie heb ik in 2014 behaald. Sinds 2014 werk ik met veel plezier bij KernGezond. Ik richt mij met name op rug- en schouderklachten. Maar ben ook ZwangerFit® docente waarbij ik aangepaste trainingen verzorg voor zwangere vrouwen.

In mijn vrije tijd doe ik aan sporten (hardlopen en wielrennen) en houd ik van gezelligheid met vrienden en familie.  

Iris Facee Schaeffer

BIG:9921003304

Fysiotherapeut

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij KernGezond als algemeen fysiotherapeut. Vroeger wilde ik altijd al mensen helpen. Met sporten liep ik een blessure op en toen kwam ik voor het eerst in aanraking met de fysiotherapeut. Ik vind het een fascinerend beroep, waarin ik mensen kan helpen met revalideren. Op dit moment ben ik nog heel breed opgeleid en zie ik alle aandoeningen voorbijkomen, maar ik wil mijn graag specialiseren. Daarom ben ik de opleiding tot handtherapeut gestart. In mijn vrije tijd reis ik graag, doe ik aan crossfit en ben ik parttime hondenfotograaf.

Tamara Veldman

Fysiotherapeut / MSc Bekkenfysiotherapeut / ZwangerFit® & Door trainer

Ik ben in 2006 afgestudeerd als Algemeen Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens een minor is er een samenwerking met studenten verloskunde tot stand gekomen en daarbij ook mijn interesse in de zwangere en bevallen vrouw. Na de opleiding fysiotherapie, ben ik de opleiding ZwangerFit® docente aan de Yvlo gestart. In 2013 ben ik begonnen aan mijn Master Bekkenfysiotherapie aan de SOMT te Amersfoort. Na het behalen van mijn diploma in 2016 bleef mijn zoektocht naar verdieping aanwezig en zijn er nog diverse cursussen gevolgd omtrent diastase en buikwandproblematiek, stuitpijn en Medical Taping rondom de peri-partum vrouw. Mijn doel is om problemen in de bekkenbodem bespreekbaar te maken en mensen weer een stukje kwaliteit van leven terug te geven! 

Inmiddels mag ik mezelf ook Door-trainer & coach noemen. Door is ons nieuwste traject speciaal voor vrouwen in de overgang. In dit 6 weeks beweegprogramma neemt ik je mee “door” de overgang.

 

Joleni Spanos

Baliemedewerker / Personal Trainer

Ik werk als Baliemedewerker en Personal Trainer voor KernGezond en KernGezond Sport. Het leuke aan dit werk vind ik dat ik de hele dag bezig ben met mensen en vooral veel moet praten!

Verder kan ik mijn energie kwijt met fitness en kickboksen.

Roel Poppen

BIG: 49916321604

Fysiotherapeut / MSc Manueel therapeut / Dry Needling

Veel plezier beleef ik aan het helpen van mensen, om hun lichamelijke klachten te verhelpen en ze weer in beweging te krijgen. Dat maakt ons vak zo mooi! Het is de uitdaging om zo efficiënt mogelijk naar een einddoel toe te werken, wat in aanpak per patiënt kan verschillen. Door gebruik te maken van diverse behandeltechnieken en trainingsmethodes, kan hier bij fysiotherapiepraktijk KernGezond op maat worden gewerkt. Je vindt mij op onze KernGezond-locatie in Zeist.

Verder ben ik in en rondom Utrecht te vinden voor verschillende sporten (voetbal, squash, hardlopen, wielrennen en zwemmen), of een drankje met vrienden en familie.

Juliam van de Veer

Vestigingsmanager KernGezond Sport / Personal Trainer/ Functioneel Houding Specialist / Pilates docent

Door de diverse opleidingen en specialisaties kan je met alle sportieve- en gezondheidsdoelstellingen bij mij terecht. Ik ben gedreven in wat ik doe en span mij maximaal in om je plezier te geven in de trainingen, resultaat te boeken en eindelijk eens echt aan je doelstellingen te werken, deze te behalen en te behouden!

Daarnaast ben ik een fanatieke sporter en ga ik graag fitnessen, squashen en kickboksen.

Lorna van Mulier

Medewerkster Sport

Ik ben Lorna van Mulier. Mijn roots liggen in de kinderopvang en sinds 5 jaar werk ik als zweminstructeur.  Als gevolg van een blessure aan mijn schouder ben ik sinds kort met veel plezier werkzaam bij KernGezond.

‘KernGezond’ voelt voor mij als een warm bad, waar je gezien wordt en waar je krachten en talenten worden benut. Jullie zullen mij vooral tegenkomen in de sportschool en achter de balie.

Tot ziens bij KernGezond!

Chris de Block

Medewerker sport

Ik ben Chris de Block en woon en werk in Lelystad. Ik woon samen met mijn vriendin en haar 2 kinderen. Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn studie Sportkunde.

Ik ben sociaal en houd wel van een praatje, dus in de sportschool maak ik graag kennis met jou!

 

Thomas van Megen

Fysiotherapeut

Ik ben Thomas van Megen en ik ben algemeen fysiotherapeut bij KernGezond op de locatie in Zeist. Ik help je graag met je lichamelijke klachten, waardoor je weer beter kunt bewegen. Dat behandeltraject doen we samen. Fysiotherapie is daardoor een geweldig mooi en dankbaar beroep.

Vilmar Aarding

Fysiotherapeut i.o.

Hoi ik ben Vilmar. Ik ben 40 jaar, ben getrouwd met Marlou en heb 2 kinderen een zoon (Kénai 11 jaar) en een dochter (Javaj 13 jaar). Ik woon samen met mijn gezin, hond Tommie en mijn 2 poezen Lilo en Nala in Harderwijk.

Ik heb van mij 6de tot mijn 25ste aan schoonspringen gedaan waar ik tot de Nederlandse top behoorde. Ik heb op het EK gestaan, meerdere grand prix mogen doen en in mijn jeugd zelfs op het WK gestaan. Buiten mijn sportcarrière om werk ik ondertussen alweer 18 jaar als zwemonderwijzer. Ik ben in Amersfoort begonnen, en daar ben ik ook in aanraking gekomen met aquasportlessen. Daarna heb ik in Almere nog een jaar les mogen geven om vervolgens in Lelystad verder te gaan waar ik 11 jaar heb gewerkt.

Nu vind ik dat ik lang genoeg in het zwembad heb gewerkt en wil graag mijn carrière voorzetten als fysiotherapeut. Ik heb er altijd wel interesse in gehad maar durfde de stap nooit te nemen. Ik ben in contact gekomen met Patrick die al met het leerwerk traject bezig was binnen KernGezond. Daar werd ik gelijk enthousiast van. Hoe langer ik er over nadacht hoe enthousiaster ik werd door een goed gesprek met Chris en Jeroen werd de puzzel compleet. Nu mag ik deze stap als fysiotherapeut in opleiding voortzetten. Ik ben heel blij dat ik dit team mag komen versterken.

Eline Pols

Oefentherapeut Cesar

Hoi ik ben Eline! Sinds 2021 mag ik mij met trots oefentherapeut Cesar noemen. Vanaf kinds af aan wist ik al dat ik graag met mensen wilde gaan werken. Nadat ik in aanraking was gekomen met oefentherapie wist ik het zeker, dat wil ik later worden.

Binnen de oefentherapie wordt er gekeken naar de leefstijl, lichaamshouding en beweeggedrag van de patiënt. Vanwege mijn grote enthousiasme voor het vak ben ik erg leergierig en zal ik een uitdaging niet uit de weg gaan. In mijn vrije tijd sport ik graag in een sportschool en houd ik van gezelligheid met mijn familie en vrienden.

Renate van der Hout

(Online) Marketing & Communicatie

Binnen KernGezond mag ik me bezighouden met het uitwerken van de marketingstrategie, marketingcampagnes bedenken en alle dagelijkse communicatie verzorgen zoals onze websites, flyers, social media en vast nog een heleboel meer. Hoe geweldig is dat, want op deze manier kan ik toch mijn passie voor sport en marketing combineren!

Naast mijn actieve leven, vind ik het heerlijk om te schrijven, ben ik een groot liefhebber van de Formule 1, oh en ik ben een echte chocoholic. Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik een (gezondere) chocoladerecept bedenk, maak of proef. Mijn levensmotto is daarom ook ‘The secret ingrediënt is always chocolate’.

Pascal Schuurman

Receptie medewerkster Zeist/ administratie

Sinds januari 2014 ben ik werkzaam bij KernGezond wat ik héél erg leuk vind. Ik hou van contact met mensen dus ik zit hier helemaal ‘op mijn plek’. Verder hou ik van lezen, winkelen, op vakantie gaan, leuke dingen doen met mijn dochter, vrienden en familie en van gezellig thuis zijn.

 

Ismay Strubbe

Fysiotherapeut i.o.

Ik ben Ismay Strubbe en op dit moment begeleid ik als verzorger de voetbalclub Argon 1.

Zo’n 2 jaar geleden ben ik gestart met de opleiding HBO-v, maar sinds dit jaar ben ik overgestapt naar fysiotherapie. Tot nu toe vind ik de opleiding heel interessant en kan ik de kennis gelijk toepassen in de praktijk bij de voetbalclub.

Mijn hobby’s zijn voetbal, padellen en skiën. Ik vind het leuk leerzaam om onderdeel te zijn van het gezellige team van KernGezond. Je vindt mij op de locatie van KernGezond Mijdrecht.

Remco Stalvord

Fysiotherapeut

Na een mooie carrière bij defensie en mijn interesse in de werking en kracht van het menselijk lichaam, heb ik gekozen voor een omscholing in de fysiotherapie.
Door mijn ervaring denk ik in mogelijkheden, en heb ik gezien waartoe het menselijk lichaam in staat is. Fysiek en mentaal in balans is de basis. Dit is waar ik met jou samen aan wil werken. Je vindt mij op de KernGezond-locatie van Lelystad en Mijdrecht.

Ik ben getrouwd en samen hebben wij twee dochters. Op zaterdag ben ik te vinden op het voetbalveld met vrienden. Verder vind ik bijna alle sporten leuk. Door te mountainbiken, veel te lezen over persoonlijke ontwikkeling en het brein, te suppen, sporten met kettlebells en hardlopen zorg ik dat ik fit en in balans blijf.

Axel Hekkelman

99929485504

Fysiotherapeut

Begin 2021 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, daarna ben ik gelijk de eerstelijns fysiotherapie in gegaan. Hier heb ik gewerkt als algemeen fysiotherapeut. Het afgelopen jaar heb ik mij met meerdere cursussen verdiept in fysiotherapie bij longaandoeningen. Ik haal veel voldoening uit het begeleiden van mensen met complexe klachten. Mijn passie ligt dan ook bij het in contact staan met cliënten zodat ik een goed beeld krijg van de persoon die tegenover mij staat. Zo kan ik erop toezien dat een persoon de best mogelijke zorg krijgt die bij hem of haar past.

In het dagelijks leven ben ik zelf veel aan het sporten, zo doe ik aan hardlopen, calisthenics, fitness, mountainbiken en ben ik graag in en op het water te vinden.

Mijn specialisaties zijn:

  • Astma en COPD
  • Medical taping

Mijn interessegebieden zijn:

  • Psychosomatische fysiotherapie
  • Aqua fysiotherapie
  • Sport fysiotherapie
  • Adem en ontspanningstherapie