KernGezond Lelystad - samen in beweging

Personal training vanaf €45,00*

Onze personal trainer helpt je met een-op-een aandacht jouw sportieve doel te bereiken en dankzij die kennis verklein je de kans op blessures, boek je sneller resultaat en ervaar je meer plezier tijdens je training. Wat je mag verwachten van personal training bij KernGezond in Lelystad:

  • persoonlijk begeleiding
  • meet- en weegmomenten
  • doel en resultaatgericht training
  • voedingsadvies en trainingsschema’s
  • gratis PRO membership KernGezond App

*bij afname meerdere lessen in 1 keer.

Omdat je bij KernGezond Lelystad, naast personal training, ook gebruik kunt maken van de fitnesszaal hebben we een ruim aanbod aan apparaten. We starten altijd met een kennismakingssessie waarbij we samen bepalen welke doelen je hebt. Daaruit volgt een trainingsschema en kunnen we starten.

Wat is personal training?

Met een KernGezond personal trainer kijk je samen naar je doelstellingen. Wat wil je precies en binnen welk tijdsbestek bereiken? Of dat nu is omdat je fitter, sterker, of beter in je vel wil zitten, wil afvallen of dat jij je conditie wil opbouwen. Samen stemmen we je belastbaarheid en lichamelijke belasting op elkaar af. Daarnaast ontvang je een persoonlijk trainingsschema en voedingsadvies (mits dat nodig is). Je krijgt een goede kennisoverdracht van vakbekwame sportinstructeurs, die je persoonlijk gedurende een uur begeleiden in onze fitnessruimte.

Voor wie is personal training?

De bedoeling van persoonlijke begeleiding is dat iemand je leert om te gaan met beweging, ademhaling, ontspanning en mindset. Afhankelijk van wat en waar iemand staat en wil bereiken om tot een goed resultaat komen. Het is uitermate geschikt voor mensen die een sneller resultaat willen en het prettiger vinden om één op één te werken.

Kosten en inschrijven personal training

Personal training is beschikbaar vanaf €45,00 per sessie (een sessie duurt 1 uur) bij aanschaf van meerdere lessen in 1 keer. Een losse les is €60,00. Inschrijven kan door te bellen naar: 0320 239 220, te mailen naar: info@kerngezondfitness.nl. Of een intakesessie te boeken via ons aanmeldformulier.

Openingstijden

Je bent van harte welkom op maandag t/m vrijdag van 07.00-22.30 uur. Op zaterdag van 09.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur.

 


Fysiotherapeut in de buurt

Mocht je te maken hebben met eerdere blessures waardoor je onzeker bent om te sporten, of heb je andere lichamelijke klachten? KernGezond beschikt over een groot team van fysiotherapeuten die weten hoe zij hun kennis kunnen inzetten om jou pijnvrij, beter of meer te laten bewegen.