KernGezond Lelystad - samen in beweging

Poweryoga

Ben je op zoek naar een uitdagende work-out die niet alleen je lichaam versterkt, maar ook je geest verfrist en je concentratievermogen verbetert? Dan is poweryoga de perfecte fit voor jou! Poweryoga is een dynamische en intensieve yogastijl, waarbij je je ademhaling bewust gebruikt. In elke houding is het streven naar het creëren van de perfecte balans tussen kracht en flexibiliteit. Door de houdingen te herhalen kom je in een fijne en energieke flow.

De voordelen van poweryoga:

 • opbouw van kracht in je hele lichaam en het versterken van je spieren
 • vergroten van je flexibiliteit
 • je krijgt er meer energie van en je uithoudingsvermogen wordt groter
 • je verbetert je concentratievermogen

“A healthy mind in a healthy body.”

In tegenstelling tot traditionele yoga, waarbij de nadruk ligt op rustige en meditatieve bewegingen, is poweryoga meer gericht op fysieke uitdaging en het verhogen van de hartslag. Een les poweryoga duurt 60 minuten. Het bevat vaak ook ademhalingsoefeningen en meditatie om de geest te kalmeren en te ontspannen. Poweryoga kan bijdragen aan het verminderen van stress en angsten. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de concentratie en kan bijdragen aan een betere slaapkwaliteit.

Voor wie is poweryoga?

Poweryoga kan geschikt zijn voor mensen van alle niveaus en leeftijden, maar het is belangrijk om te onthouden dat het een intense vorm van yoga is die fysieke uitdagingen kan bieden. Als je nieuw bent in yoga, kan het nuttig zijn om eerst een meer traditionele vorm van yoga te proberen voordat je met poweryoga begint. Onze professionele en ervaren docenten zorgen ervoor dat je de juiste technieken en poses onder de knie krijgt, zodat je de voordelen van deze dynamische en uitdagende yoga stijl volledig kunt benutten.

Respecteer daarbij de grenzen en beperkingen van het eigen lijf. Het maakt niet uit hoe ver je voorover kunt buigen, met de juiste beweegredenen doen de oefeningen hun werk.

Poweryoga - KernGezond Pila yoga - KernGezond Pilates - KernGezond

Yogadocente KernGezond Lelystad

Yogadocente Marieke heeft de yoga/pilatesopleiding gevolgd in 2008. De opleiding tot fitness- en groeplesinstructeur heeft ze in 1995 afgerond in Amsterdam. Waarna ze met veel passie in Amsterdam en omstreken allerlei groepslessen heeft gegeven. Inmiddels is ze een aantal jaar actief als yogadocente bij KernGezond in Lelystad. Marieke geeft naast yoga ook pila-yoga, yin-yoga en vinyasa-yoga.

Vraag een proefles poweryoga aan

Yoga is geen standaard les, maar wordt alleen gegeven bij voldoende aanmeldingen. Meld je vandaag nog aan voor een proefles en ervaar de voordelen van poweryoga in onze KernGezond yogastudio (in Lelystad). We bieden ook flexibele lidmaatschapsopties en een gratis proefles om je op weg te helpen. Doe mee en voel je geïnspireerd en energiek!

Openingstijden en rooster

Je bent van harte welkom op onze KernGezond-locatie bij de Koploper in Lelystad. Zie hieronder het rooster van onze yoga en pilateslessen (poweryoga is alleen op aanvraag).

KERNGEZOND FITNESS & YOGA/PILATES

 • Onbeperkt fitness en yoga/pilates voor 1x per week – maandlidmaatschap: €42,95 per maand. -> direct inschrijven
 • Onbeperkt fitness en yoga/pilates voor 1x per week – jaarlidmaatschap: €40,95 per maand. -> direct inschrijven
 • Onbeperkt fitness en yoga/pilates voor 2x per week – maandlidmaatschap: €70,95 per maand.
 • Onbeperkt fitness en yoga/pilates voor 2x per week – jaarlidmaatschap: €68,95 per maand.
 • Losse lessen zijn vanaf €11,00 per sessie (exclusief fitness). -> direct bestellen

Aanvullende informatie

 • Je betaalt eenmalig inschrijfgeld en ontvangt hiervoor ook je sportpas: €9,95.
 • Inschrijven kan door te bellen naar KernGezond op nummer 0320 239 220, mail naar: info@kerngezondfitness.nl. Of volg een proefles, schrijf je hiervoor in via ons intakeformulier ».