Psychosomatische Fysiotherapie

MAAK UW AFSPRAAK ZONDER VERWIJZING PLAN VANDAAG NOG UW AFSPRAAK

Psychosomatische Fysiotherapie in Lelystad

Kom naar KernGezond Lelystad als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. 

MAAK EEN AFSPRAAK

PSYCHOSOMATISCHE FYSIOTHERAPIE

De psychosomatisch werkende fysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van spannings– of stressgerelateerde klachten en onbegrepen lichamelijke klachten. 

PSYCHOSOMATISCHE KLACHTEN KUNNEN ZICH UITEN IN: 

Vermoeidheid, verlaagde weerstand, duizeligheid, hoofdpijn, spier- en gewrichtspijn, benauwdheid, druk op de borst, hartkloppingen, maag- en buikklachten, (chronische) onbegrepen pijnklachten, prikkelbaar, gejaagdheid, slecht slapen.

 

Lees meer Maak een afspraak

Waarom KernGezond?

De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Binnen 6 weken heeft KernGezond mij helemaal genezen van de rugpijn"

C. Constandse, client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan constant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten.

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x