Onze sportprogramma's in Lelystad

Voor een gezond en actiefleven vol beweging

devider

Over KernGezond

Samen in beweging

devider

Gezond bewegen is belangrijk voor lichaam en geest. KernGezond helpt jou op een verantwoorde en plezierige manier in beweging te komen. En we helpen je om samen het beste uit jezelf te halen met uitdagende sportprogramma's voor fitness, squash, yoga, pilates, personal training en zwemmen.

Reviews

Wat zeggen
onze klanten ?

devider

Jannie uit Lelystad

De mensen bij KernGezond weten je goed te motiveren. Altijd duidelijk overleg wat we gaan doen om een goed resultaat te krijgen.

devider Meer over fysiotherapie

onze KernGezond medewerkers

Helpen je in beweging te
komen en te blijven

devider

Met ons deskundig team van ruim dertig fysiotherapeuten, manueel therapeuten, sportfysiotherapeuten, bekkentherapeuten en oefentherapeuten zijn wij dagelijks gemotiveerd op onze locaties in Lelystad, Mijdrecht en Zeist om mensen weer krachtig op hun benen te laten staan.

deviderBekijk hier alle medewerkers

Jeroen Morssink

Directeur / fysiotherapeut / MSc manueel therapeut / aangesloten bij ParkinsonNet / Peer Review Coach Keurmerk Fysiotherapie

Mariska Doffer

Vestigingsmanager KernGezond Lelystad / fysiotherapeut / (kinder)manueel therapeut / MSc bekkenfysiotherapeut

Marc Zeeman

Fysiotherapeut / McKenzie therapeut / Dry Needling / orthopedische knierevalidatie / acupuncturist / Crafta Basis

Iris Barten

Fysiotherapeut / MSc sportfysiotherapeut/ Physis specialist / schouderspecialist aangesloten bij Schoudernetwerk Flevoland

Yoga en pilates bij KernGezond

Wij hechten er veel waarde aan om jou in beweging te houden

devider

Wat kan yoga en pilates voor jou betekenen?

Breng lichaam en geest in balans

Een diep ontspannende vorm van yoga is gericht op het tot rust brengen van lichaam en geest. Dit heeft een positief effect op je nachtrust, spijsvertering en je weerstand. In deze rustige les kom je helemaal tot jezelf.

Pilates betekent dat je zeer bewust beweegt. De focus ligt op je concentratie, controle, coördinatie, precisie en een diepe ademhaling. In de lessen werken we samen toe naar een juiste lichaamshouding, zodat je de pilatesoefeningen zo zorgvuldig mogelijk leert uitvoeren. En er het meeste effect van zal hebben.

deviderMeer weten over yoga en pilates