Sportfysiotherapie | Lelystad

MAAK UW AFSPRAAK ZONDER VERWIJZING PLAN VANDAAG NOG UW AFSPRAAK

Sportfysiotherapie in Lelystad

Kom naar KernGezond Lelystad als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Heeft u klachten waardoor u het sporten niet (goed) kunt uitoefenen? Of heeft u tijdens het sporten een blessure opgelopen?

Dan bent u bij een sportfysiotherapeut van KernGezond aan het juiste adres.

Een sportfysiotherapeut is namelijk gespecialiseerd in de behandeling van sportgerelateerde klachten en blessures.  

De sportfysiotherapeut is er voor iedereen.

Of u nu sport op het hoogste niveau, of recreatief wandelt; wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer op uw oude niveau (of zelfs beter) te kunnen laten sporten.

Waarom KernGezond?

De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Binnen 6 weken heeft KernGezond mij helemaal genezen van de rugpijn"

C. Constandse, client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan constant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten.

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x