Zorgaanbod

Vitaliteit & Arbeid

Het is ineens de normaalste zaak van de wereld geworden om vooral thuis te werken. En waarschijnlijk blijft dat ook nog wel even zo. Iedereen ervaart dat anders, sommigen willen nooit meer anders, anderen kunnen niet wachten om weer naar kantoor te gaan.
Zo ontdekken we gaandeweg de voor- en nadelen van het “thuiskantoor”. Een belangrijk aspect dat van thuiswerken een fijne ervaring kan maken is een goed ingerichte werkplek. Een plek waar je al je werkbenodigdheden hebt, rust hebt en fijn en verantwoord kan zitten én even bewegen.

UITLEG

Meer informatie
over dit onderwerp

devider

Klachten in onderrug en nek

Als je deze dingen niet op orde hebt kun je klachten gaan ervaren als stress en pijn in je rug of nek. Natuurlijk wil je klachten voor zijn, maar voor je er erg in hebt sluipt het erin. Je bent er misschien, zoals de meesten vanuit gegaan dat je thuiswerkplek maar tijdelijk was en hebt genoegen genomen met een simpele aanpassing hier en daar. Je merkt dat je toch beter moet gaan letten op je houding en inrichting van je werkplek.
Misschien heb je al steeds meer klachten die horen bij een verkeerde werkhouding. Blijf hier niet mee zitten, de fysiotherapeut kan al snel beoordelen of je je werkplek goed hebt opgezet en waar je het voor jezelf nog wat beter kunt maken. Dit zijn vaak kleine aanpassingen die een wereld van verschil maken.

Wat kunnen wij voor je doen?

Om zeker te weten dat jij er goed bij zit in je thuiskantoor of om te horen wat jij kunt veranderen om van je klachten af te komen kun je een screening laten doen door de fysiotherapeut.
Neem contact op voor een intake. De fysiotherapeut maakt een afspraak voor een huisbezoek. Hiervan ontvang je een uitgebreid verslag met praktische tips en aanbevelingen.

Tarieven

De kosten voor intake, huisbezoek, en verslag bedragen € 164,50.
Ben je al onder behandeling van een van onze KernGezond therapeuten dan betaal je € 146,50.

onze medewerkers

Kunnen wij je
ergens mee helpen

devider

Met ons deskundig team van ruim dertig fysiotherapeuten, manueel therapeuten, sportfysiotherapeuten, bekkentherapeuten en oefentherapeuten zijn wij dagelijks gemotiveerd op onze locaties in Lelystad, Mijdrecht en Zeist om mensen weer krachtig op hun benen te laten staan.

deviderBekijk hier alle medewerkers

Mariska Doffer

Vestigingsmanager KernGezond Lelystad / fysiotherapeut / (kinder)manueel therapeut / MSc bekkenfysiotherapeut

Marc Zeeman

Fysiotherapeut / McKenzie therapeut / Dry Needling / orthopedische knierevalidatie / acupuncturist / Crafta Basis

Iris Barten

Fysiotherapeut / MSc sportfysiotherapeut/ Physis specialist / schouderspecialist aangesloten bij Schoudernetwerk Flevoland

Juliam van de Veer

Vestigingsmanager KernGezond Sport / Personal Trainer/ Functioneel Houding Specialist / Pilates docent

CONTACT

Wil je een
afspraak maken?

devider
Kerngezond Contact