KernGezond - samen in beweging

Win een personal trainer

Bewegen is gezond, meer bewegen is zelfs beter. Om meer te bewegen in je dagelijks leven is op z’n minst voldoende motivatie nodig. Wat zijn doelen die jou écht in beweging kunnen brengen. Vind je het lastig om gemotiveerd te worden of te blijven? Vergroot je motivatie door samen te gaan sporten met een personal trainer. Die je bij ons in de maand maart kan winnen!

 

KernGezond helpt om mensen weer in beweging te komen en om ze in beweging te houden. Om je motivatie te vergroten kan je nu tijdelijk een personal trainer winnen. We geven alleen in de maand maart 6x een personal trainingssessie ter waarde van €90,- weg. Een sessie bestaat uit 3 momenten van steeds 30 minuten. De eerste sessie is een kennismaking, de tweede sessie bestaat uit een lichamelijke test. Bij de derde sessie ontvang je een persoonlijk trainingsschema op maat, die je samen met de personal trainer in de praktijk gaat brengen.

Actieformulier; Win een personal trainer

Na het invullen en verzenden van onderstaand formulier, doe je mee aan onze winactie. Mocht je tot een van de 6 winnaars behoren, dan krijg je hier persoonlijk bericht van. Deze aanbieding geldt t/m 31-03-2023.

Ervaringen; eerdere winnaars

‘In totaal heb ik nu al zeven PT-sessies onder begeleiding van Joleni gevolgd. Ik ben hier heel enthousiast over. Zij doet de oefeningen voor, wat maakt dat ik niet bang hoef te zijn dat ik de oefening verkeerd doe. Zij laat mij op mijn gemak voelen en is in voor een grapje. Ik begin het sporten hierdoor echt leuk te vinden.’

‘Door de PT-sessies ben ik bewuster van mijn lichaam. Zij stelt mij op mijn gemak en daagt mij uit in de gewichten. Ik krijg goede raad en wij lachen veel.’

‘Het fijne van de trainingen die ik krijg en beleef met Joleni is dat ik de oefeningen op de juiste manier uitvoer.  Ik merk duidelijk goede resultaten; meer energie, spieropbouw en het allerbelangrijkste het plezier in het sporten.’

‘Het is fijn om samen met Joleni te trainen. Er is veel persoonlijke aandacht en zij houdt mij goed in de gaten. Wij hebben een doel voor ogen waar we samen hard aan werken en dat gaat goed vooruit. Het is een investering in mijn gezondheid en dat is mij heel veel waard.’

‘Joleni is super gemotiveerd en heel enthousiast wat maakt dat zelfs de zwaardere oefeningen goed te doen zijn. Je wordt uitgedaagd en zij kijkt naar je persoonlijke situatie. Eens in de zoveel weken laat ik mij wegen en tussendoor hebben wij het ook veel over voeding. Naast dat ik word uitgedaagd leer ik ook veel over de fitnessapparatuur en de oefeningen. Al met al ben ik dus enorm tevreden.’

De fitness vond ik heel overzichtelijk en ruim. De sfeer om samen met Joleni te trainen was heel prettig.’