Fysiotherapeutische zorg

Fysiotherapie online

Bij KernGezond kun je ook terecht voor online fysiotherapie. Dat betekent dat de fysiotherapeutische zorg middels video- en telefonische consulten plaatsvindt. Ook als je een eerste afspraak wilt maken. Dus heb je klachten bij het bewegen? Blijf er niet mee zitten, neem laagdrempelig contact met ons op met vragen over en klachten bij het bewegen.

deviderTerug naar overzicht

UITLEG

Meer informatie
over dit onderwerp

devider

Voor wie?

Iedereen met klachten bij het bewegen of vragen over bewegen kan laagdrempelig contact opnemen met KernGezond. De online fysiotherapeut zal telefonisch of via videobellen jouw klachten bespreken en de nodige adviezen en oefeningen met jou doornemen.

Hoe werkt het?

Een online afspraak met de fysiotherapeut maken is heel eenvoudig. Je kunt direct telefonisch contact opnemen met onze baliemedewerkers of je vult het online formulier direct in via de knop ‘Afspraak maken’. Onze medewerkers plannen je dan meteen in voor een telefonisch- of videoconsult met de fysiotherapeut. Je ontvangt een bevestiging van de afspraak en op het afgesproken tijdstip belt de fysiotherapeut van KernGezond jou op het doorgegeven telefoonnummer.

Vergoeding

De zorgverzekeraar heeft deze vorm van behandeling goedgekeurd. Dat betekent dat vergoedingen lopen zoals je gewend bent.

CONTACT

Wil je een
afspraak maken?

devider
Kerngezond Contact